- 8 Nisan 2017
- 56.738
- 296.383
Evet bugün farkettim bende yokDün etiketledim seni gör diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün farkettim bende yokDün etiketledim seni gör diye
Ilk yarışman da Kuzu kolu bütün çıkartmış olduğun için tehlikeli dedim sanaEvet bugün farkettim bende yok
Tabi ki bence sunumda pilavi yakmasaydim 2.falan olurdum Yasmin birinci olmuştu galiba o yarışmada Ali nazik le :))Ilk yarışman da Kuzu kolu bütün çıkartmış olduğun için tehlikeli dedim sana
36 ve üstü kere yarışmaya katılanlara vermişKırmızı etde Birinci olayım da kazen verir demi nevo Blue_Peri
Şimdi saydirtma bana amam benim o kadar yoktur zannımca36 ve üstü kere yarışmaya katılanlara vermiş
Çok değil ya 4 sene boyuncaŞimdi saydirtma bana amam benim o kadar yoktur zannımca
Demek Kİ düzenli gelmedin devamsızlık yaptıysanSaydimda 38 benimki Nevreste bana yoh mi
Aralarda katilmadigim oldu börek ve poğaçalar da katılmıyorum geneldeDemek Kİ düzenli gelmedin devamsızlık yaptıysan
Aktif olarak yazanlara36 ve üstü kere yarışmaya katılanlara vermiş
Kendini bana unutturmuşsun demekSaydimda 38 benimki Nevreste bana yoh mi
Ben talep ettim seni unutmuşumKırmızı etde Birinci olayım da kazen verir demi nevo Blue_Peri
Demek daha sık gelmen katılmam lazımmışAralarda katilmadigim oldu börek ve poğaçalar da katılmıyorum genelde
Eskilere bakmıyorum yenilere bakarım benTabi ki bence sunumda pilavi yakmasaydim 2.falan olurdum Yasmin birinci olmuştu galiba o yarışmada Ali nazik le :))
Sen ancak profil mesajlarını doldurSaydimda 38 benimki Nevreste bana yoh mi
Ben fazlasıyla yaptım sanki aşkoEee başka tik esprisi yok mu
Çok güzel oldu aşkom yaBen fazlasıyla yaptım sanki aşko
Bence de aşkomÇok güzel oldu aşkom ya