- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Site güncellemesi sürprizlerle doluAy hayır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Site güncellemesi sürprizlerle doluAy hayır
Ya şey dikkatimi çekti Kazen abinin neden tiki yok? Var mı bunun bilimsel mantıksal bir açıklaması?
Aktifleştirmemiş büyük ihtimalle tercihi öyledirYa şey dikkatimi çekti Kazen abinin neden tiki yok? Var mı bunun bilimsel mantıksal bir açıklaması?
Hevesler kursaktaSite güncellemesi sürprizlerle dolu
Açıklaman yoksa gülme tikli
Site onun ya ,gerek duymuyordurAçıklaman yoksa gülme tikli
Ahh ne kadar da açıklama gibi bir açıklama baağzılarının emocisi gibi değil. Tenk yu zanoooAktifleştirmemiş büyük ihtimalle tercihi öyledir
Ay ne bileyim bütün yöneticilerde oluncaSite onun ya ,gerek duymuyordur
Beni mi gömdün sen ?Ahh ne kadar da açıklama gibi bir açıklama baağzılarının emocisi gibi değil. Tenk yu zanooo
Gömdün beni bazilariymis,peeehAy ne bileyim bütün yöneticilerde olunca
Ay estağfurullah hiç öyle şey oluur? Sjsjsjs doğulu kanala geçiş yaptımBeni mi gömdün sen ?
Affettim,cunku pitircik bir kalbim varAy estağfurullah hiç öyle şey oluur? Sjsjsjs doğulu kanala geçiş yaptım
Allah razı olsun pitircik kalpli tikli jennaAffettim,cunku pitircik bir kalbim var
Senden de poncik , üye olunan tatlı kısAllah razı olsun pitircik kalpli tikli jenna
O zaten patronYa şey dikkatimi çekti Kazen abinin neden tiki yok? Var mı bunun bilimsel mantıksal bir açıklaması?
OlabilirO zaten patron
Bakayım tikime, tikime bakayım
Dün etiketledim seni gör diyeAssosyal komik atınca farkettim çoğu kişi tikli olmuş hayırlı olsun herkese