- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.555
Yaaaa şimdi üye olup aramıza gelecekler fıstıkımlar yaaa nevosBuraya üye olduğumda kızlar 5 yaşındaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa şimdi üye olup aramıza gelecekler fıstıkımlar yaaa nevosBuraya üye olduğumda kızlar 5 yaşındaydı
Klimaya dikkat etİyiyim Nevoşum sıcaklar hariç, klima ile seviyeli bir ilişkimiz var
Sen nasılsın?
Rabbim daha iyi etsin inşallah Aynen burasıda çok sıcakİyiyim Nevoşum sıcaklar hariç, klima ile seviyeli bir ilişkimiz var
Sen nasılsın?
Yaa hepimiz çok güzel olmuşuz bebişimÇok yakışmış bebisim
Aynen öyleYaaaa şimdi üye olup aramıza gelecekler fıstıkımlar yaaa nevos
Nevosum tik hepimizi kalkındırdi galibaRabbim daha iyi etsin inşallah Aynen burasıda çok sıcak
İyiyim canım sağ ol
Bugün daha iyi oldum
Siz mutlu oldunuz bende oldumNevosum tik hepimizi kalkındırdi galiba
“Nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor” demiş ünlü düşünür TeomanEvet kuzum gün gelecek, sipalar anaokuluna başladı diyeceksin
Çok hızlı geçiyor“Nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor” demiş ünlü düşünür Teoman
Ağaya beleşKaç para ulan bir tik.djdjd
Nasıl oluyor da bana tik verilmiyor ha????Siz mutlu oldunuz bende oldum
Hasta falan mıydın Nevoşum görmedimRabbim daha iyi etsin inşallah Aynen burasıda çok sıcak
İyiyim canım sağ ol
Bugün daha iyi oldum
Gel yarışmaya katıl. İki seneye kalmaz seni de o listeye alırım(z)Kaç para ulan bir tik.djdjd
Ben kriterleri bilmemNasıl oluyor da bana tik verilmiyor ha????
Bana kaç sene olur :)Gel yarışmaya katıl. İki seneye kalmaz seni de o listeye alırım(z)
Tiksiz daha güsel bence. Var mı bu tikin bir numerosu? Proluk gibi bunun da kendine has özellikleri var miGel yarışmaya katıl. İki seneye kalmaz seni de o listeye alırım(z)
Yok ya değilim. Kafamda biraz sorunlar var. Delilik yaniAma sizin tikler beni mutlu ettiUzun zamandır aklımdaydı. Bugün gaza geldimHasta falan mıydın Nevoşum görmedim
İki yıl dolu dolu olsunBana kaç sene olur :)
Onaylanmış kişi demekTiksiz daha güsel bence. Var mı bu tikin bir numerosu? Proluk gibi bunun da kendine has özellikleri var mi