- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Eskilere bak sadeceHatunun konusuna gidip baktim nevos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskilere bak sadeceHatunun konusuna gidip baktim nevos
Kostum geldim buldumEskilere bak sadece
Bunu üzerime mi alınicam ben şimdiGüzelliğim kırmızı tik gelmiş muhteşemsin yine
Bana diyemez kesin sana diyorBunu üzerime mi alınicam ben şimdi
Yeni tikim varBana diyemez kesin sana diyor
Sen sevindikçe mutluluğun bizs de yansıyor daha da mutlu olduğun anları paylaşalım inşallahAllahim çok mutluyum yaaaaa,ne kadar sıkıcı bir gündü halbuki
Ayyyyyy canım benim, pamuk kalbinden öperim Allah razı olsun, ins sınavım muhteşem geçti diye de yazarım bir gün buraya çok duygulandım yaaa ,rabbim hepimize öyle mutluluklar nasip etsin inşallah birde ben duygularımı hep zirvede yaşıyorum, çok net belli ediyorum hemenSen sevindikçe mutluluğun bizs de yansıyor daha da mutlu olduğun anları paylaşalım inşallah
Aaaaa tiklenmişiz
Evet ilk kukrimi gördüm ama uzun süredir burda olanlar da hep var çok da yakışmışAaaaa tiklenmişiz
Kuzuummmm darısı başına inş ne kadar naifsin biliyor musun lütfen hep burada kal gitmeEvet ilk kukrimi gördüm ama uzun süredir burda olanlar da hep var çok da yakışmış
Kırmızılanma ve tiklenme sırası sendeEvet ilk kukrimi gördüm ama uzun süredir burda olanlar da hep var çok da yakışmış
Aa tikin olmuuuş bu ne demek oluyor kuzu baya yakışıklıda duruyor hee
Hayırlı olsun canım benimAaaaa tiklenmişiz
Biraz daha katılması gerekebilir. Birkaç yıl buraların tozunu yutmak lazımKırmızılanma ve tiklenme sırası sende
Kuzucum darısı başına, cok tatlı dimiii zaman aşimina uğrayınca geliyormuşAa tikin olmuuuş bu ne demek oluyor kuzu baya yakışıklıda duruyor hee
Valla çokzel duruyor kırmızı kırmızıKuzucum darısı başına, cok tatlı dimiii zaman aşimina uğrayınca geliyormuş
Hayırlı olsun canım benim
Yaa Nevoş ben bile ne ara eskidim de tiklendim yav ayyy çok duygusalım bu araBiraz daha katılması gerekebilir. Birkaç yıl buraların tozunu yutmak lazım