Benim havalar
Tam şokEvet ben yeni farkettim canonun yaptığı yemekleri izledim hepside çok güzel tarifler
Burda da yağmur yağıyor
Canım canocum yaaa Allah razı olsun, Allah ne muradın varsa versinçok teşekkür ederim kuzum benim
İstersek herşey yapabilirizKuzu sende tarifmi paylasacaksin cano gibi ,ay bende çok istiyorum ya YouTube de biseyler yapmak ,canımC A N O canom Instagram da yemek sayfası açayım diye hesap falan açtı ama net sıkıntı olunca ilgilenemem edemem diye kaldım öyle . Ama öğrenmek istiyorum YouTube de nasıl yapılır edilir.yaptigimiz onca tarif foto var biseyler yapma hevesim geliyor arada yapamam diye geri gidiyor
Burda da yağmur yağıyor
Ohh azda olsa serinledik derken güneş açtıBenim havalar
Yaparız be canom birgun yaparsam kafanı agritirim zaten canooooğ yetiş diyeİstersek herşey yapabiliriz
Bekleriz efenimYaparız be canom birgun yaparsam kafanı agritirim zaten canooooğ yetiş diye
Canımın içi canoşum beniiiiim gel bir opicim tükürüklüBekleriz efenim
Yoo dostum tükürük bende alerji yapıyorCanımın içi canoşum beniiiiim gel bir opicim tükürüklü
Nevoş ben sabah 10 buçukta attım ya neden onlaylanmadı acabaGeliyorrrrr
Evet bende onu soracaktım senin konu nereye kaybolduNevoş ben sabah 10 buçukta attım ya neden onlaylanmadı acaba
Hiç anlamadımki bi sıkıntımı oldu acaba baya zaman geçtiEvet bende onu soracaktım senin konu nereye kayboldu
Yok yok gelirNevoş ben sabah 10 buçukta attım ya neden onlaylanmadı acaba
Niye böyle uzadı pekiYok yok gelir
Kazen in foruma gelmesi lazımNiye böyle uzadı peki
Hee ondan tamam canımKazen in foruma gelmesi lazımHaftasonu malum
Valla Kuzey Ege Bebesi bende olsa bende gelmem nevosKazen in foruma gelmesi lazımHaftasonu malum
Gelsin gelsin artık yaValla Kuzey Ege Bebesi bende olsa bende gelmem nevos