Ben de diyorum aşkom nasıl ilk mesajı yazmamış
Kuzu sende tarifmi paylasacaksin cano gibi ,ay bende çok istiyorum ya YouTube de biseyler yapmak ,canımCanım canocum yaaa Allah razı olsun, Allah ne muradın varsa versinçok teşekkür ederim kuzum benim
Allah iyiliğini versin yerünnn yaaaa
Beceremiyordum ki ben o işi
Aşko konuyu yanlış yere açmış. Ben bildirime gittim. Sonra baktım konu başka yerdeBen de diyorum aşkom nasıl ilk mesajı yazmamış
Neyse taşıdım hemenBeceremiyordum ki ben o işi
Sana güveniyorum zatenNeyse taşıdım gemen
Sende yaparsın kuzum perişkom. Net sorunun hallolunca, gerisi gelir. Canom neler yapıyor, bak her şey zamanla oluyorKuzu sende tarifmi paylasacaksin cano gibi ,ay bende çok istiyorum ya YouTube de biseyler yapmak ,canımC A N O canom Instagram da yemek sayfası açayım diye hesap falan açtı ama net sıkıntı olunca ilgilenemem edemem diye kaldım öyle . Ama öğrenmek istiyorum YouTube de nasıl yapılır edilir.yaptigimiz onca tarif foto var biseyler yapma hevesim geliyor arada yapamam diye geri gidiyor
Umarım öyledir yemek yapmayı seven biri olarak daha çok pişecek o yemeklerEllerine sağlık hızla yükseliyorsun
İnşallah canımUmarım öyledir yemek yapmayı seven biri olarak daha çok pişecek o yemekler
İnşallah kuzumSende yaparsın kuzum perişkom. Net sorunun hallolunca, gerisi gelir. Canom neler yapıyor, bak her şey zamanla oluyor
Ben uğraşamam kuzum, ders için video izliyorum da ondan sıkıntı yaşayınca sordum
Aşko ben de bir an ne oluyoruz dedim ,kokuyu takip ettim,misssAşko konuyu yanlış yere açmış. Ben bildirime gittim. Sonra baktım konu başka yerde
Çok güzel olmuşAşko ben de bir an ne oluyoruz dedim ,kokuyu takip ettim,misss
Canom her geçen gün şoka uğratıyor perişkom beni, böyle birsey olamazİnşallah kuzumcanomun masallahı var zaten becerikli gadın
İyi dersler fistigimmm
Evet ben yeni farkettim canonun yaptığı yemekleri izledim hepside çok güzel tariflerCanom her geçen gün şoka uğratıyor perişkom beni, böyle birsey olamazAllah razı olsun canım periskobalimmm