Çok kalabalık değiliz yani 3 defa birinci olanlarAlamasınlar yav bana ne deeermişim.snsjsj
Ya ne bileyim ben bir seferlik(ben istiyorum diye) öyle bir şey de yapılabilirdi diye düşünüyorum. Tabii benimki dümdüz bir düşünce önemli olan senin ve uygulayacak olanların ne dediği.
Şu anda elimizde kaç fasulye var?Çok kalabalık değiliz yani 3 defa birinci olanlar
Öyle ablacım öyle yeniden ayağa kalkacak siniz, canınız sağ olsun birlikte olunda herşeyin üstesinden gelirsiniz Allah'ın izni ileEskisi gibi olmayacak yeni hayatımız olacakbizde alışacağız canım
Orası kesin bebeğimNeyse aylar geçiyor. Dönüşümüz muhteşem olucuğuu
Sağol canoomm amiiinRabbim şifa versin gelmiş geçmiş olsun inşallah
Sen niye yarışmıyorsunŞu anda elimizde kaç fasulye var?
Ben: BEN NE ALAKA ANSHSJSHSJSJSSBSen niye yarışmıyorsun
Çoğu gitti azı kaldı, çok daha iyi olacak canım periskom peripellamSağol canoomm amiiin
İnşallah canımÖyle ablacım öyle yeniden ayağa kalkacak siniz, canınız sağ olsun birlikte olunda herşeyin üstesinden gelirsiniz Allah'ın izni ile
Efeemm
Ben daha fazladır diye düşünüyordum. Neyse ya benim all star başka bahara kaldı sanki he Nevoş? Peki hâlâ pes etmeyişim.ajajajs
Gel bir meze yap salata yap o kadar da değildir yaağğniBen: BEN NE ALAKA ANSHSJSHSJSJSSB
YağlamaNe yapacaksın canım
Yarın olabilirAma nasip bilemem. Şimdilik boşum
All star kahramanlarıEfeemm
Aynen kalabalık değilizBen daha fazladır diye düşünüyordum. Neyse ya benim all star başka bahara kaldı sanki he Nevoş? Peki hâlâ pes etmeyişim.ajajajs
Siz o kadardır diye bilin ahahaha yaparım da kim süsleyip sunacak ha? Panik bir insanım benGel bir meze yap salata yap o kadar da değildir yaağğni
Adrenalin olurSiz o kadardır diye bilin ahahaha yaparım da kim süsleyip sunacak ha? Panik bir insanım benyarışma bana fazla gelir. Biliyorum yaptıkça elim alışacak ama elimin alışası henüz gelmemiş.