- 24 Eylül 2018
- 97.007
- 292.132
Yalan mı?Vay yiğidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalan mı?Vay yiğidim
Benim listeyi atmadığım kimse kalmadı galiba allstar diyollaa arka taraftaŞaşırdık mi canim,senin liste kallavi benimkileri sevdi galiba
Heh tam sen allstar yarışmacısı canom,doğru dedinBenim listeyi atmadığım kimse kalmadı galiba allstar diyollaa arka tarafta
DoğruYalan mı?
İstersen anlatırım ama +18e taşırlar ahaha
İstersen anlatırım ama +18e taşırlar ahaha
Bana düşmez ben ay sonuna kadar pusuya yatacağım. Alanlar yapmazsa ben yaparım en temizi No stres No panikHeh tam sen allstar yarışmacısı canom,doğru dedin
SakinnTamam tamam nimet var burda
Bunu kendine alışkanlık yapma canom, ben seni ay sonuna kadar bekleyemem kiBana düşmez ben ay sonuna kadar pusuya yatacağım. Alanlar yapmazsa ben yaparım en temizi No stres No panik
Fasülyelik yüzünden ben sonlara düşecek gadın mıydımBunu kendine alışkanlık yapma canom, ben seni ay sonuna kadar bekleyemem ki
Lanet, huysuz,aksi bir yerdeyiz alt yapı yok net çekmiyor ne zorluklarla yazıyorum bilsenSakinn
Kuzuuum net malum esimden giriyorum aradada arkadaştan .seviyom siziiiii
Ah ahhh ,hep çat ilk yapardın bir zamanlar canomFasülyelik yüzünden ben sonlara düşecek gadın mıydım
Merkez mi ilçe mi olduğun yerLanet, huysuz,aksi bir yerdeyiz alt yapı yok net çekmiyor ne zorluklarla yazıyorum bilsen
Neyse aylar geçiyor. Dönüşümüz muhteşem olucuğuuAh ahhh ,hep çat ilk yapardın bir zamanlar canom
Perişkom nasılsın annen nasıl olduKuzuuum net malum esimden giriyorum aradada arkadaştan .seviyom siziiiii
Biz de seniiiKuzuuum net malum esimden giriyorum aradada arkadaştan .seviyom siziiiii
Hem de ne nimetTamam tamam nimet var burda
Sukur kuzum konuşuyoruz hergun daha iyiyim diyor. El ve ayaklarında uyuşmalar vardı baya sürdü ,şükür biraz daha azalmış ,ilaçlara devam tabi .Bütün tiroitleri temizlemisler ömür boyu bı hap kullanacakmis o tiroitlerin görevini yapacakmis falan.Perişkom nasılsın annen nasıl oldu