- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
Ne yapacaksın canımNevoosssss ne zaman tüm gün müsaitsin ben bişey yapcam seni darlamam lazım
Yarın olabilirAma nasip bilemem. Şimdilik boşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapacaksın canımNevoosssss ne zaman tüm gün müsaitsin ben bişey yapcam seni darlamam lazım
Merkez mi ilçe mi olduğun yer
Yok yok biraz almayanlar alsınNevreste bu meze konusu da olsun bitsin de senden fasulyeler arası bir all star rica edicim. Ortaya deli dehşet tabaklar çıkacağına adım kadar eminim.
Rabbim şifa versin canım benimSukur kuzum konuşuyoruz hergun daha iyiyim diyor. El ve ayaklarında uyuşmalar vardı baya sürdü ,şükür biraz daha azalmış ,ilaçlara devam tabi .Bütün tiroitleri temizlemisler ömür boyu bı hap kullanacakmis o tiroitlerin görevini yapacakmis falan.
19 dk varAnket kapandimi
Bu ikinci reddedişin ama üçüncüde isyan çıkar ona göre.dndndjdndYok yok biraz almayanlar alsın
Amin ablacimmsen nasılsın nerdesin memlekettemiRabbim şifa versin canım benim
Ama onlar bir yıl ödül alamıyorBu ikinci reddedişin ama üçüncüde isyan çıkar ona göre.dndndjdnd
Eneemmmm kim önde yaa19 dk var
İyiyim canım sağ olAmin ablacimmsen nasılsın nerdesin memlekettemi
Ahh yaaa güzel malatyaaİyiyim canım sağ ol
Evet Malatya 'dayım
Artık değilHer yer enkazAhh yaaa güzel malatyaa
Düzelecek abla yine eski günlerine dönecekArtık değilHer yer enkaz
Eskisi gibi olmayacak yeni hayatımız olacak bizde alışacağız canımDüzelecek abla yine eski günlerine dönecek
Alamasınlar yav bana ne deeermişim.snsjsjAma onlar bir yıl ödül alamıyor
Rabbim şifa versin gelmiş geçmiş olsun inşallahSukur kuzum konuşuyoruz hergun daha iyiyim diyor. El ve ayaklarında uyuşmalar vardı baya sürdü ,şükür biraz daha azalmış ,ilaçlara devam tabi .Bütün tiroitleri temizlemisler ömür boyu bı hap kullanacakmis o tiroitlerin görevini yapacakmis falan.