• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Alamasınlar yav bana ne deeermişim.snsjsj
Ya ne bileyim ben bir seferlik(ben istiyorum diye🤪) öyle bir şey de yapılabilirdi diye düşünüyorum. Tabii benimki dümdüz bir düşünce önemli olan senin ve uygulayacak olanların ne dediği.
Çok kalabalık değiliz yani 3 defa birinci olanlar🤔

Eskisi gibi olmayacak yeni hayatımız olacak🤷 bizde alışacağız canım 🥺🤗💜
Öyle ablacım öyle yeniden ayağa kalkacak siniz, canınız sağ olsun birlikte olunda herşeyin üstesinden gelirsiniz Allah'ın izni ile🤲😘😘

Ben daha fazladır diye düşünüyordum. Neyse ya benim all star başka bahara kaldı sanki he Nevoş? Peki hâlâ pes etmeyişim.ajajajs
Aynen kalabalık değiliz😁
Biz hepimiz starız ya😁Buraya gelen gerçekten isterse üç ayda star olur Ama isteyecek çaba gösterecek😁🥰

Gel bir meze yap salata yap o kadar da değildir yaağğni 🤪
Siz o kadardır diye bilin ahahaha yaparım da kim süsleyip sunacak ha? Panik bir insanım ben😄 yarışma bana fazla gelir. Biliyorum yaptıkça elim alışacak ama elimin alışası henüz gelmemiş.

Siz o kadardır diye bilin ahahaha yaparım da kim süsleyip sunacak ha? Panik bir insanım ben😄 yarışma bana fazla gelir. Biliyorum yaptıkça elim alışacak ama elimin alışası henüz gelmemiş.
Adrenalin olur😁

Back