Allah kurtarsın,ben hemen odama kaçıyorumEvindekiler kafa dinliyiordur
Aynen kocan yokken niye gelmişKonuşkan biri birde aynı konuyu tekrar ediyor arada birde kocan yokmuş o gelince gelseydim diyor
Keşke sadece onları taksamEvet ya okulu kursu dderken kafamiza takıyoruz ne olacak diye uyku hepten gidiyor
Yaşlılar hep öyleHint dizisi açtırdı bir ara bana tüm karakterleri anlattı çok karışıktı anlamadım ama anladım güzelmiş izlerim dedim
biz burdaki eve bayramda geldik ya o yüzden geldi bilmiyordu eşimin olmadığınıAynen kocan yokken niye gelmiş
Allah kolaylık versinbiz burdaki eve bayramda geldik ya o yüzden geldi bilmiyordu eşimin olmadığını
Tansiyonum düştüHint dizisi açtırdı bir ara bana tüm karakterleri anlattı çok karışıktı anlamadım ama anladım güzelmiş izlerim dedim
AbbooowYaşlılar hep öyleBende annemle yaşıyorum. Tüm gün kanal 7 dizileri açık
Aldım tatlı ve dombis gadin sen aldın mi
Yine yangınlar yine benAbbooow
Kurtuluşumuz yakın inşallah aşkom,sabrYine yangınlar yine ben
Taş olduk aşkomKurtuluşumuz yakın inşallah aşkom,sabr
Aşko,insallah bir gün cabalamadan ,gercekten huzura ereceğiz ,fazlasında zaten gözümüz yok,hak ettiğimiz kadarı olsun yeterTaş olduk aşkom
Çok aminAşko,insallah bir gün cabalamadan ,gercekten huzura ereceğiz ,fazlasında zaten gözümüz yok,hak ettiğimiz kadarı olsun yeter
Amin canımın içi ,çok aminÇok amin
Aa az kalmış baktım 27 TemmuzYandık ellllaamvardır süresi
Leyla nın dönüp dolaşıp Oğuz’a dönmesi gibi ben de kukrime dönüyorum devamlıBitmiştir yada az kalmıştır kukrim tatlıydı
Daha da varmışAa az kalmış baktım 27 Temmuzfinale yaklaştık
Daha da varmış