- 1 Aralık 2021
- 11.950
- 39.948
- 34
BendeBen ikinizden bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BendeBen ikinizden bekliyorum
Yok beaaBence sunumla birinci bile olur
Bizi aksiyon keser bebeyimSenin derdin neee heeeeeee derdin neeeee fasille
OyyyşşSana 2 tane C A N O mmm
Ben de seniiii ,çok çokOyyyşş
Seviyorum
Farkındayım nevoşum da, bir düşünüyorum sınav bir düşünüyorum yenek kaldım öyleBen ikinizden bekliyorum
Pasta yapma et yap bize et et etttttttBizi aksiyon keser bebeyim
Poncik misin çen beybiii, gızanlar aç aç yapta önlerine koy,bizde nasiplenelim
Sınavdan sonra yaparsın o zamanFarkındayım nevoşum da, bir düşünüyorum sınav bir düşünüyorum yenek kaldım öyle
Dur daha yeni geldikPasta yapma et yap bize et et ettttttt
Çok kararsızım nevosum sanki her dakika ders mi çalışıyorum ama işte yine de varSınavdan sonra yaparsın o zaman
Ağzımın tatlansin deyip ateş eden mozaik pasta mı yaptın çen cano beybisiDur daha yeni geldik
Çok iyi anlıyorumÇok kararsızım nevosum sanki her dakika ders mi çalışıyorum ama işte yine de var
Bırakmıyorlar ki yapıyım bitmeyen düğünler başladı eş kişisi de olmayınca ordan oraya sürüklenip duruyorumPoncik misin çen beybiii, gızanlar aç aç yapta önlerine koy,bizde nasiplenelim
PamukÇok iyi anlıyorum
Yaaa,pis adam gitti antalyayaBırakmıyorlar ki yapıyım bitmeyen düğünler başladı eş kişisi de olmayınca ordan oraya sürüklenip duruyorum
Onu yapalı çok oldu anca paylaşabildimAğzımın tatlansin deyip ateş eden mozaik pasta mı yaptın çen cano beybisi
Biz hep böyleydik alıştım artıkYaaa,pis adam gitti antalyaya