Yanlışlıkla sasirmisimdir aşko,bakayim
Bende uyuyamıyorum
Aşko işte ben de gece uyuyamıyorum ,gündüz birileri gelince zor oturuyorum onlar gidene kadarBende uyuyamıyorum
Şaşırmana şaşırdımYanlışlıkla sasirmisimdir aşko,bakayim
Namaz kılıyor sanırım bize yatıya bıraktı oğluEsnemeye başlarsan giderler
İki ay idare edeceğiz
Aşko,senin nicki görünce iyice ter basıyor,yazlık bir nick seçsen, Bihter'in siyah crop'u falanKukrim ahahahhahauaua
Bitmiştir yada az kalmıştır kukrim tatlıydıSüre yok mu aşko daha yeni yaptım sayılır dur bakayım
Yandık ellllaamSüre yok mu aşko daha yeni yaptım sayılır dur bakayım
Gece uyumanın bir yolunu bulsakAşko işte ben de gece uyuyamıyorum ,gündüz birileri gelince zor oturuyorum onlar gidene kadar
EyvahNamaz kılıyor sanırım bize yatıya bıraktı oğlu
Benim küçük de büyüse de sabahın köründe kalkmayı bıraksamGece uyumanın bir yolunu bulsak
Benim gündüzde gelmiyor
Büyüyünce yine uyku yok. Haftaya okul kursu başlıyor. Bu hafta futbol kursu başladı. Sabah yine erken kalkıyoruzBenim küçük de büyüse de sabahın köründe kalkmayı bıraksam
Evindekiler kafa dinliyiordur
O kadar kötü yaniEvindekiler kafa dinliyiordur
Evet ya okulu kursu dderken kafamiza takıyoruz ne olacak diye uyku hepten gidiyorBüyüyünce yine uyku yok. Haftaya okul kursu başlıyor. Bu hafta futbol kursu başladı. Sabah yine erken kalkıyoruz
Ben gece uyuyamıyorum
Konuşkan biri birde aynı konuyu tekrar ediyor arada birde kocan yokmuş o gelince gelseydim diyorO kadar kötü yani