İnşallah canımÇarşamba günü birkaç günlüğüne yazlığa kaçıyoruz, tatil bu sene Eylül’ün ilk haftasında nasipse canım.
Kesinlikle şekercimBugünümüze şükür
Asko,Çarşamba yine geçen Çarşamba gibi sıcak olacakmış galibaBu ne sıcak ya
Yanıyoruz aşkomAsko,Çarşamba yine geçen Çarşamba gibi sıcak olacakmış galiba
Allah kolaylık versin aşkomYanıyoruz aşkomKayınvalidemin evi çok sıcak 2 gündür köydeyiz Burası ayrı yanıyor.
Allah sabır versinAllah kolaylık versin aşkomburası idare eder,geçen Çarşamba felaketti gercekten
Hayırlı olsunMesire alanlarında, çayır çimende çay içmek için termos da aldığıma göre artık tamamen iki çocuklu bir anayım.
Cafeye bin basar en güzeliMesire alanlarında, çayır çimende çay içmek için termos da aldığıma göre artık tamamen iki çocuklu bir anayım.
İki küçük çocukla kafe benim neyime zaten. Şerefimle evde otururum daha iyi.Cafeye bin basar en güzeli
Aramıza hoş geldin
Bir zamanlar mekanda online'ız storyleri dolardı her yerİki küçük çocukla kafe benim neyime zaten. Şerefimle evde otururum daha iyi.
Birer kamp sandalyesi şartİki küçük çocukla kafe benim neyime zaten. Şerefimle evde otururum daha iyi.
Balkon neyine yetmiyorİki küçük çocukla kafe benim neyime zaten. Şerefimle evde otururum daha iyi.