Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Geçenlerde dedim ki çok bunaldım ya bari balkonu yıka da orada oturalım.
Aynen balkon candır
Bizim evin karşısına Starbucks açılıyor. 50 metre mesafedeBalkona çıkıp arkadan Starbucks selfiesi yapmayı planlıyorum

Orada da mı elit semtte oturuyorsun Nevoş vayyyy
Ortada bir yol var. Karşımda avmÇarşının göbeğindeyim. Eskiden elitmiş şimdi eski bina diye kimse beğenmiyor. Ama cidden biz çok memnunuz. Çünkü çıktığımızda her şey elimizin altında

Ay ne güzelmiş valla. Gün doğmadan neler doğar Nevoşum. Yine kendi evinize sahip olursunuz bir şekilde. Bizimki daha imkansız.

Sizin ev durumu ne oldu ? Ev sahibi çıkın demişti diye hatırlıyorum
Sahibinden’de ve emlakçıda ilan duruyor. 2+1, en üst kat, eski ve cephesi iyi değil diye kimse 2.8 milyon lira vermek istemiyor bence.

Sahibinden’de ve emlakçıda ilan duruyor. 2+1, en üst kat, eski ve cephesi iyi değil diye kimse 2.8 milyon lira vermek istemiyor bence.
Ev fiyatları uçtu Birde deprem oldu. Kredileri de kıstılar zaten. Kim nasıl alacak. Allah milletin yardımcısı olsun

Eklentiler

• B06748AA-0591-4CF1-BE6B-A5483D10E06B.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…