- 21 Kasım 2017
- 27.517
- 120.223
Sus sus bazen İnstagram hatırlatıyor, hüzünleniyorum. Şimdi de kaç gündür bi aşure yemeye gidemedik akskskBir zamanlar mekanda online'ız storyleri dolardı her yer
Geçenlerde dedim ki çok bunaldım ya bari balkonu yıka da orada oturalım.Balkon neyine yetmiyor
Aynen balkon candırGeçenlerde dedim ki çok bunaldım ya bari balkonu yıka da orada oturalım.
Hangi ev bu?Aynen balkon candır
Bizim evin karşısına Starbucks açılıyor. 50 metre mesafedeBalkona çıkıp arkadan Starbucks selfiesi yapmayı planlıyorum
Orada da mı elit semtte oturuyorsun Nevoş vayyyyNevşehir
Benim başka evim yok
Online but at homeSus sus bazen İnstagram hatırlatıyor, hüzünleniyorum. Şimdi de kaç gündür bi aşure yemeye gidemedik aksksk
Hom simit hom en iyisi.Online but at homehome sweet home benim önerilerim
Hemen yolla, bakacağımHom simit hom en iyisi.
Zur kuşum birazdan.Hemen yolla, bakacağım
Ortada bir yol var. Karşımda avmOrada da mı elit semtte oturuyorsun Nevoş vayyyy
Ay ne güzelmiş valla.Ortada bir yol var. Karşımda avmÇarşının göbeğindeyim. Eskiden elitmiş şimdi eski bina diye kimse beğenmiyor. Ama cidden biz çok memnunuz. Çünkü çıktığımızda her şey elimizin altında
Sizin ev durumu ne oldu ? Ev sahibi çıkın demişti diye hatırlıyorumAy ne güzelmiş valla.Gün doğmadan neler doğar Nevoşum. Yine kendi evinize sahip olursunuz bir şekilde. Bizimki daha imkansız.
Sahibinden’de ve emlakçıda ilan duruyor. 2+1, en üst kat, eski ve cephesi iyi değil diye kimse 2.8 milyon lira vermek istemiyor bence.Sizin ev durumu ne oldu ? Ev sahibi çıkın demişti diye hatırlıyorum
Ev fiyatları uçtuSahibinden’de ve emlakçıda ilan duruyor. 2+1, en üst kat, eski ve cephesi iyi değil diye kimse 2.8 milyon lira vermek istemiyor bence.
Gurbetçiler ya da Araplar alıyor zaten.Ev fiyatları uçtuBirde deprem oldu. Kredileri de kıstılar zaten. Kim nasıl alacak. Allah milletin yardımcısı olsun
Tozu belli değil, olsun