- 24 Eylül 2018
- 97.008
- 292.135
Hey,hişt,fıstık çıkı çıkıGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey,hişt,fıstık çıkı çıkıGünaydın
Günaydın şekercim,bitti bitti son ağustosta tam yapıştırma olacak,şu anda geçici yapıştırma var.Günaydın şekerciğim, dişler bitti mi?
En güzel kısmı bitiş kısmı zaten ,insallah çok rahat edersin sekercigim ,memnun kalirsinGünaydın şekercim,bitti bitti son ağustosta tam yapıştırma olacak,şu anda geçici yapıştırma var.
Öylede alt dişler sıkıntı oldu sızlama ağrı filan geçti neyse oda,yoksa kanal tedavi olacaktı,kendi dişin gibi değil taşmı ısırıyon belli değil yani ..Zaman alacak oda normale dönmesi.En güzel kısmı bitiş kısmı zaten ,insallah çok rahat edersin sekercigim ,memnun kalirsin
Aşureleriniz şöyle değilse paylaşmayın litfen!!!
Aşure: Ben ne alaka.snsjdbdb
Kimmiş o beter
Tabii, zamanla alışıyor insan ,hiç olmamasından, ağrıdan iyi diyorÖylede alt dişler sıkıntı oldu sızlama ağrı filan geçti neyse oda,yoksa kanal tedavi olacaktı,kendi dişin gibi değil taşmı ısırıyon belli değil yani ..Zaman alacak oda normale dönmesi.
Kimmiş o beter
Adeta bir sanat eseri insan bunu yemeye kıyamaz oy ay oy.djdhdKendi yorumunu katmış abla
Evet,yeşerdimAdeta bir sanat eseri insan bunu yemeye kıyamaz oy ay oy.djdhd
Tüh,başyapıt gibi bir eser aslındaBu vidyo kullanılmıyor diyo
Aşureleriniz şöyle değilse paylaşmayın litfen!!!
Aşure: Ben ne alaka.snsjdbdb
Cidden sıkıntı yani,çok iyi bakmak lazım kıymetini bilin dişlerinizin .Tabii, zamanla alışıyor insan ,hiç olmamasından, ağrıdan iyi diyor
Açıldı bende ..Bu vidyo kullanılmıyor diyo
Ben de yaptırdım geçen sene ,stresten kaynaklı hep gitmiştiCesaretiniz varsa beğenmeyin dimişşş apladaa
Cidden sıkıntı yani,çok iyi bakmak lazım kıymetini bilin dişlerinizin .
Sen anlat sekercigim,nasil güzelAçıldı bende ..
Birde genetik filansa oda etkiliyorrr.Ben de yaptırdım geçen sene ,stresten kaynaklı hep gitmişti
Tadındann yenmiyor skjskjskjskjSen anlat sekercigim,nasil güzel