Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Geçenlerde dedim ki çok bunaldım ya bari balkonu yıka da orada oturalım. 🥹
Aynen balkon candır🤣
Bizim evin karşısına Starbucks açılıyor. 50 metre mesafede😁Balkona çıkıp arkadan Starbucks selfiesi yapmayı planlıyorum:70:

Orada da mı elit semtte oturuyorsun Nevoş vayyyy
Ortada bir yol var. Karşımda avm🤣Çarşının göbeğindeyim. Eskiden elitmiş şimdi eski bina diye kimse beğenmiyor. Ama cidden biz çok memnunuz. Çünkü çıktığımızda her şey elimizin altında😁

Ortada bir yol var. Karşımda avm🤣Çarşının göbeğindeyim. Eskiden elitmiş şimdi eski bina diye kimse beğenmiyor. Ama cidden biz çok memnunuz. Çünkü çıktığımızda her şey elimizin altında😁
Ay ne güzelmiş valla. 🤩 Gün doğmadan neler doğar Nevoşum. Yine kendi evinize sahip olursunuz bir şekilde. Bizimki daha imkansız. 🫠

Sizin ev durumu ne oldu ? Ev sahibi çıkın demişti diye hatırlıyorum 😒
Sahibinden’de ve emlakçıda ilan duruyor. 2+1, en üst kat, eski ve cephesi iyi değil diye kimse 2.8 milyon lira vermek istemiyor bence. :KK53:

Sahibinden’de ve emlakçıda ilan duruyor. 2+1, en üst kat, eski ve cephesi iyi değil diye kimse 2.8 milyon lira vermek istemiyor bence. :KK53:
Ev fiyatları uçtu 😒Birde deprem oldu. Kredileri de kıstılar zaten. Kim nasıl alacak. Allah milletin yardımcısı olsun 🥲

Eklentiler

• B06748AA-0591-4CF1-BE6B-A5483D10E06B.jpeg
    B06748AA-0591-4CF1-BE6B-A5483D10E06B.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 38
Back