- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
Tek adaletsiz olur gibi ondan iki diyorumTamam nevosum,buna sevindim strese girmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek adaletsiz olur gibi ondan iki diyorumTamam nevosum,buna sevindim strese girmiştim
Ben hazırım konuyu acabilirsin nevosTek adaletsiz olur gibi ondan iki diyorum
Humus yapacak olana benden oy çıkmaz. Hatta tarifine beğenİ bile çıkmaz DUYURURLUR!!!!Ayrı mutlaka ayrı olmalı yani iki farklı tarif gibi düşün. Aynı istemiyorum
Ama şey diyebilir zengin zevklere sahip.smsksnd
Biz zaten hep mango kurusu koyarız üzerine de öyle fakir gibi nar koymayız. Dondurularak kurutulmuş çilek favorimiz.Mango kurusu almayı unutma
O çok çirkinmiş. Arkadaşım denemiş, sakın uğraşma dedi.Sen niye Dr oetker aşure alıp pişirmiyorsun
Üzerine Antep fıstığı dök. Tarçın serp Ohhh misss
Senden blueberry bekliyorum beybi üzerineBiz zaten hep mango kurusu koyarız üzerine de öyle fakir gibi nar koymayız. Dondurularak kurutulmuş çilek favorimiz.
Blueberry rengini karartıyor bebeyim ondan yani yoksa kaç para bi blueberrySenden blueberry bekliyorum beybi üzerine
Aşure sevmediğin yetmiyormuş gibi bir de humus da mı sevmiyorsun senHumus yapacak olana benden oy çıkmaz. Hatta tarifine beğenİ bile çıkmaz DUYURURLUR!!!!
Üzerine ufak dokunuşlar kuzuBlueberry rengini karartıyor bebeyim ondan yani yoksa kaç para bi blueberry
Kız frambuaz de bari o daha zengin duruyoBiz zaten hep mango kurusu koyarız üzerine de öyle fakir gibi nar koymayız. Dondurularak kurutulmuş çilek favorimiz.
O yakışmıyoKız frambuaz de bari o daha zengin duruyo
Daha neler sevmediğimi bir duysan hemen gözardı edersin.sksjdjdAşure sevmediğin yetmiyormuş gibi bir de humus da mı sevmiyorsun sen
Oy veren çok olurHumus yapacak olana benden oy çıkmaz. Hatta tarifine beğenİ bile çıkmaz DUYURURLUR!!!!
Orası öyleO çok çirkinmiş. Arkadaşım denemiş, sakın uğraşma dedi.
Kız humus sevilmez mi hele sizin oralarda.Daha neler sevmediğimi bir duysan hemen gözardı edersin.sksjdjd
Ben vermem Ne gerek var nohuta o kadar eziyet etmeye. Koy tencereye yemeğini yap ama yok aşureydi yok humustu çok yazık.Oy veren çok olur
Ben çoğu zaman kimin ne yaptığını bile unuturum B12 siz biriyim af buyurşişler çöp değil ki yemeğime bakmamış bilev