- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Sus sus Aşko ben de hiç görmedim kurusunu,margerit den duydun m şimdiBizde bol bol
Ben kurusunu bile Nevşehir 'de gördüm o kadar cahilim
Oysa kurutma işi benden sorulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sus sus Aşko ben de hiç görmedim kurusunu,margerit den duydun m şimdiBizde bol bol
Ben kurusunu bile Nevşehir 'de gördüm o kadar cahilim
Oysa kurutma işi benden sorulur
Ne seversin meselaSevilmez????
Aşko Nevşehir 'de renkli renkli gördüm. Diyorum bunlar jelibon muSus sus Aşko ben de hiç görmedim kurusunu,margerit den duydun m şimdi
Havası orda aşkom
SevecesinnnSevilmez????
Avamız batsın bea
O hiç yapmaz. Eşimin halaları falan yapardı, onlar da bu sene yurt dışında. Yarın gidem de kafede yiyem parası neyse verip.Kayınvaliden yapmıyor mu
Nasıllardı aşko anlatsana biraz güzeller miydi heAşko Nevşehir 'de renkli renkli gördüm. Diyorum bunlar jelibon mu
Cehaletimi gidermek için sordum öğrendim
Vaaaay bu hiç gelmemişti aklıma bak güzel fikir. Ama yine de yapmam ajsjajısGetiren olmadı mı haşlanmış bakliyat al yap pratik olur
KukrimcikNasıllardı aşko anlatsana biraz güzeller miydi he
En iyisi canımO hiç yapmaz. Eşimin halaları falan yapardı, onlar da bu sene yurt dışında. Yarın gidem de kafede yiyem parası neyse verip.
Görüntü güzel aşko tadını bilmemNasıllardı aşko anlatsana biraz güzeller miydi he
Kukrimcik
Ben ilk evlendiğimde, kocam işteyken arayıp akşama aşure yap derdiVaaaay bu hiç gelmemişti aklıma bak güzel fikir. Ama yine de yapmam ajsjajıs
Tabi o zenginMargaret Hale yemiştir kesin mango kurusu
Keşke bize de anlatsa ,acaba tadı nasılMargaret Hale yemiştir kesin mango kurusu