- 24 Eylül 2018
- 97.029
- 292.160
Ay Kriz geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Kriz geldi
ay aşkom ya iyi güldüm gece gece ,Allah ayırmasın gülmekten bizleri
Mango kurusu almayı unutmaYarın gidem de anama aşure yaptıram bu ne her yer aşure her yer direniş.
Mango kurusu yalnız çok lezzetli birşeyMango kurusu almayı unutma
Vaay demek yedin sen deMango kurusu yalnız çok lezzetli birşey
Bende nevsehirde yedim kukriskom,hatta başka meyve kurulari da yemiştim orada çok fazla satılıyorVaay demek yedin sen de
Antep çarşısında yemiştim bak. Antep: BEN NE ALAKAMargaret Hale yemiştir kesin mango kurusu
Geçmiş olsun askolettam, fistigimi rabbim korusun inş kötülüklerdenAntep çarşısında yemiştim bak. Antep: BEN NE ALAKA
Bizimki özellikle şu ara aç karnını bir şekilde doyurabildiğine şükretsin.Ben ilk evlendiğimde, kocam işteyken arayıp akşama aşure yap derdi
Böyle böyle başladım
Amin bebişim.Geçmiş olsun askolettam, fistigimi rabbim korusun inş kötülüklerden
Peki bundan şeyin haberi var mı BENİMAHSJSHJSTabi o zengin
Teşekkür ederim et şişe verdiğin oy içinHepinize teessüf ederek oylarimi verdim
İnsan olan bunları yapar mi ya gece gece ekrana eppek banicam ayrıca oy hakkım az geldi
Öncelikle hepinizin eline sağlık sonra aldığım kilolardan siz sorumlusunuz
Amin aşkomay aşkom ya iyi güldüm gece gece ,Allah ayırmasın gülmekten bizleri
Ayrı mutlaka ayrı olmalı yani iki farklı tarif gibi düşün. Aynı istemiyorumNevoşum sohbetinizin arasina bodoslama dalıyorum ama birşey soracağım tariflerin ikisi de aynı karede olmak zorunda mı ayrı ayrı çekim yapsak oluyor mu Nevreste
Ama şey diyebilir zengin zevklere sahip.smsksndPeki bundan şeyin haberi var mı BENİMAHSJSHJS
Tamam nevosum,buna sevindim strese girmiştimAyrı mutlaka ayrı olmalı yani iki farklı tarif gibi düşün. Aynı istemiyorum
Sen niye Dr oetker aşure alıp pişirmiyorsunPeki bundan şeyin haberi var mı BENİMAHSJSHJS