Güzelim tabiatı ticarethaneye çevirmişlerWC ye geçiyorsun parayı Arap alıyor düşün
Hayırlı akşamlar nevoşHayırlı akşamlar
İyi canım sağ ol sen nasılsınHayırlı akşamlar nevoşNasılsın
Çok şükür nevoşumİyi canım sağ ol sen nasılsın
Tatiliniz çok güzel geçmiş. Ne kadar güzel yerler
Bizim oralardan geçmişsin
Amin canım inşallahÇok şükür nevoşum
Evet sizin oralardan geçtikbinaların dışları çatlak içlerinde kimse yok çıplak gözle görmek çok başkaymış. Allah yardımcıları olsun. Toki konut çalışmalarına başlamış oradan da geçtik
Elazığ da ne güzelmiş siz orada da yaşamıştınızgeçerken hep sizi konuştuk
Olsun nevoşum siz iyi olun da belki birgün buluşuruzAmin canım inşallah
Evet Elazığ güzel hatta son yıllarda daha çok gelişti
Ahhh keşke her şey bir rüya olsaydı geçerken bize uğrasaydınız
Amin inşallah canım benimOlsun nevoşum siz iyi olun da belki birgün buluşuruzinsan kuş gibi bir orda bir burda. Rabbim can sağlığı versin
11’ ine randevu alabildim. Daha belli değilAmin inşallah canım benim
Senin doktor işi ne olduSonuç ne şimdi
Neyse az kalmış11’ ine randevu alabildim. Daha belli değil
Çocuklarla tatil zor oluyor tabiNeyse az kalmış
Çocuklar nasılTatilden memnun kaldılar mı
Ben bu sefer sonra yapacağım. Güzelim tarifler sahipsiz kalıyorİlk tarifi kim yapacak
Yol tutunca fena çok iyi bilirimÇocuklarla tatil zor oluyor tabiözellikle küçük olanı araba tutuyor. Geçtiğimiz yollarda hep virajlıydı. Onun dışında güzel geçti. Bir değişiklik oldu. 2 3 senedir çok bunalmıştık. Artık bu gazla seneyi, tayin zamanını buluruz
13 tarif verdim. Aslında bu sefer popüler olmayanlar öncelikli istendiBen bu sefer sonra yapacağım. Güzelim tarifler sahipsiz kalıyorbenim tarifi isteyen oldu mu nevoş ? Kaç tarif verdin
Yine ne aldın acaba13 tarif verdim. Aslında bu sefer popüler olmayanlar öncelikli istendiÇoğunluk istediğini aldı.
Senin tarif popüler bence
Ben yine riske gireceğim elimde patlamasa iyi
Yok riskli tarif olmayabilir sunumu zorYine ne aldın acabaelinde patlayacağını iddia edip ilk üçe giriyorsun