Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelim tabiatı ticarethaneye çevirmişler WC ye geçiyorsun parayı Arap alıyor düşünYok artık, satılmadik yer kalmadı mı güzel memlekette
Ortaya karışık, sen nasılsın?Hoş buldum zenna’m nasılsın
Çay ürünleri satılıyor içerde bizde aldık bir kilo çay birtane de Sürmene bıçağı aldım Vakfıkebir ekmeği, mısır ekmeği, mısır unu, kara lahanaAyyyy şahane, kartpostalgibi ama bu çay bardağı bana tuhaf geliyor hep, ne gerek var
Patates ya da ıspanaklıysa olur, bence patatesli ya da peynirli buEki Görüntüle 3268648 bugün de kendime yapacak bir şey buldum gelin de birlikte yiyelim
Bende iyiyim yorgunlukOrtaya karışık, sen nasılsın?
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 3268648 bugün de kendime yapacak bir şey buldum gelin de birlikte yiyelim
Hepsinden var aslındaPatates ya da ıspanaklıysa olur, bence patatesli ya da peynirli bu
O zaman senin eline sağlık,bana afiyet olsunHepsinden var aslında
Sağol canom senin sayfaları yeni keşfettim muhteşem yemekler yapmışsınEllerine sağlık canım
Ohoo ben dünden beri kaç Ali cabbarlar kaç Konyalı sultanlar Bursalı aytenler dinledim ohhooo. He bide Ecevit var.
Üzümlü kekimOhoo ben dünden beri kaç Ali cabbarlar kaç Konyalı sultanlar Bursalı aytenler dinledim ohhooo. He bide Ecevit var.
Bro tarif kaptın miYeni kategori hayırlı olsun
Çok üzücü şeylerdi Ah ulan Ali CebbarÜzümlü kekim
Çok üzücü şeylerdi Ah ulan Ali Cebbar
Sağol canım teşekkür ederimSağol canom senin sayfaları yeni keşfettim muhteşem yemekler yapmışsın
Tatlı yorgunlukBende iyiyim yorgunluk