Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aiiiyyy siz Karadeniz turu mu yaptınıızz?Çok güzel yerler özellikle de Rize. Trabzon sınıfta kaldı maalesef. Uzungöl araplardan geçilmiyor Gündüz düşündüğümüz den sıcaktı. Geceleri serindi tabi
Trabzon aşırı kalabalık bir şehir
Giderken Erzincan kemaliye Refahiye yoluna yönlendirdi navigasyon O nasıl yol aman Allah ım ecel teri döktük aşağı inene kadar
Dönüşte Rize Trabzon Giresun Ordu üstünden geze geze geldik. Malatya Yeşilyurt’tan geçtik. Deprem neredeyse tüm evlere vurmuş içleri boştu
Elazığ Hazar gölüne uğradık. Orası da çok güzeldi. Kaç gündür yollardayız Baya aksiyonlu geçti
EvetAiiiyyy siz Karadeniz turu mu yaptınıızz?
Hayalimi yaşamışsınız reeesssmenn
İnşallah sende gidersinHayalimi yaşamışsınız reeesssmenn
iyi kiFasulye olup bırakanlar oldu. Sonra devam etmediler. İşe başlayan yeni düzen kuranlar oldu.
İstemediklerimiz burada barınamıyor zaten Sepet havası çalıyoruz
İyi kilerimiz hep olmuşturiyi ki
Zaten en güzel yerlerde ya araplar ya suriyeliler canom, para onlarda biz kimiz ki güzel yerler görelim Trabzon için böyle bir yorumunu beklemiyordum. Rize hayalimdeki gibi güzelmiş demek. Bilmeyen için çok zor o yollar bencede, hep yamaç hep uçurum nevosun dediği gibi artik öyle biri ilce yok,biz bizzat görmedik ya gören için tarifi zordur Hazar gölünde elektrik üretiliyor, ek bilgi Allah yine gidip görmeyi nasip etsin inşallah canocumÇok güzel yerler özellikle de Rize. Trabzon sınıfta kaldı maalesef. Uzungöl araplardan geçilmiyor Gündüz düşündüğümüz den sıcaktı. Geceleri serindi tabi
Trabzon aşırı kalabalık bir şehir
Giderken Erzincan kemaliye Refahiye yoluna yönlendirdi navigasyon O nasıl yol aman Allah ım ecel teri döktük aşağı inene kadar
Dönüşte Rize Trabzon Giresun Ordu üstünden geze geze geldik. Malatya Yeşilyurt’tan geçtik. Deprem neredeyse tüm evlere vurmuş içleri boştu
Elazığ Hazar gölüne uğradık. Orası da çok güzeldi. Kaç gündür yollardayız Baya aksiyonlu geçti
Ayyyy şahane, kartpostalgibi ama bu çay bardağı bana tuhaf geliyor hep, ne gerek var
Olmaya devam ediyor ama sakinizİyi kilerimiz hep olmuştur
Bu ay ne pişireceksin miniğimben ne kadar meraklı biri oldum böyleSelamlar yeni kategori hayırlı olsun bu kategoriyi ayrı seviyorum ilk yarışmamdi hatta kurbanı keserken aklıma düştü sırf yarışma için kuzu kolu tüm çıkarmıştım herkese başarılar dilerim şimdiden
tüm güzelliğini resimlerle bize de getirdin
Uğramadım daha ne gitmiştir ne kalmıştır habeirm yokBu ay ne pişireceksin miniğimben ne kadar meraklı biri oldum böyle
Orda çalışanlar ve işletme sahipleri de Arap kendini memleketinde yabancı hissediyorsun. Uzun gölde fazla kalmadık.Zaten en güzel yerlerde ya araplar ya suriyeliler canom, para onlarda biz kimiz ki güzel yerler görelim Trabzon için böyle bir yorumunu beklemiyordum. Rize hayalimdeki gibi güzelmiş demek. Bilmeyen için çok zor o yollar bencede, hep yamaç hep uçurum nevosun dediği gibi artik öyle biri ilce yok,biz bizzat görmedik ya gören için tarifi zordur Hazar gölünde elektrik üretiliyor, ek bilgi Allah yine gidip görmeyi nasip etsin inşallah canocum
Olmadıkları yer yok ki neyse sakinim,hosgeldin Zano'mOrda çalışanlar ve işletme sahipleri de Arap kendini memleketinde yabancı hissediyorsun. Uzun gölde fazla kalmadık.
Rize tüm ihtiyacınızı karşılıyor
Amin canım
Yok artık, satılmadik yer kalmadı mı güzel memleketteOrda çalışanlar ve işletme sahipleri de Arap kendini memleketinde yabancı hissediyorsun. Uzun gölde fazla kalmadık.
Rize tüm ihtiyacınızı karşılıyor
Amin canım
Hoş buldum zenna’m nasılsınOlmadıkları yer yok ki neyse sakinim,hosgeldin Zano'm