Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
İyi canım sağ ol sen nasılsın 🥰
Tatiliniz çok güzel geçmiş. Ne kadar güzel yerler😍🥰
Bizim oralardan geçmişsin🥺
Çok şükür nevoşum 😘

Evet sizin oralardan geçtik 🙁 binaların dışları çatlak içlerinde kimse yok çıplak gözle görmek çok başkaymış. Allah yardımcıları olsun. Toki konut çalışmalarına başlamış oradan da geçtik

Elazığ da ne güzelmiş siz orada da yaşamıştınız 😘🥰 geçerken hep sizi konuştuk 😘

Çok şükür nevoşum 😘

Evet sizin oralardan geçtik 🙁 binaların dışları çatlak içlerinde kimse yok çıplak gözle görmek çok başkaymış. Allah yardımcıları olsun. Toki konut çalışmalarına başlamış oradan da geçtik

Elazığ da ne güzelmiş siz orada da yaşamıştınız 😘🥰 geçerken hep sizi konuştuk 😘
Amin canım inşallah 🤲😍
Evet Elazığ güzel hatta son yıllarda daha çok gelişti🤗
Ahhh keşke her şey bir rüya olsaydı geçerken bize uğrasaydınız🤗😍

Neyse az kalmış🤷😏
Çocuklar nasıl 🤗 Tatilden memnun kaldılar mı🤗
Çocuklarla tatil zor oluyor tabi🫠 özellikle küçük olanı araba tutuyor. Geçtiğimiz yollarda hep virajlıydı. Onun dışında güzel geçti. Bir değişiklik oldu. 2 3 senedir çok bunalmıştık. Artık bu gazla seneyi, tayin zamanını buluruz 😄

Çocuklarla tatil zor oluyor tabi🫠 özellikle küçük olanı araba tutuyor. Geçtiğimiz yollarda hep virajlıydı. Onun dışında güzel geçti. Bir değişiklik oldu. 2 3 senedir çok bunalmıştık. Artık bu gazla seneyi, tayin zamanını buluruz 😄
Yol tutunca fena çok iyi bilirim😏
Aynen çok iyi yaptınız🤗😘😍Evet size bir yıl motivasyon olur🤗

Ben bu sefer sonra yapacağım. Güzelim tarifler sahipsiz kalıyor 😅 benim tarifi isteyen oldu mu nevoş ? Kaç tarif verdin 😄
13 tarif verdim. Aslında bu sefer popüler olmayanlar öncelikli istendi😁Çoğunluk istediğini aldı.
Senin tarif popüler bence😁
Ben yine riske gireceğim elimde patlamasa iyi🤣

X