• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
İyi canım sağ ol sen nasılsın 🥰
Tatiliniz çok güzel geçmiş. Ne kadar güzel yerler😍🥰
Bizim oralardan geçmişsin🥺
Çok şükür nevoşum 😘

Evet sizin oralardan geçtik 🙁 binaların dışları çatlak içlerinde kimse yok çıplak gözle görmek çok başkaymış. Allah yardımcıları olsun. Toki konut çalışmalarına başlamış oradan da geçtik

Elazığ da ne güzelmiş siz orada da yaşamıştınız 😘🥰 geçerken hep sizi konuştuk 😘

Çok şükür nevoşum 😘

Evet sizin oralardan geçtik 🙁 binaların dışları çatlak içlerinde kimse yok çıplak gözle görmek çok başkaymış. Allah yardımcıları olsun. Toki konut çalışmalarına başlamış oradan da geçtik

Elazığ da ne güzelmiş siz orada da yaşamıştınız 😘🥰 geçerken hep sizi konuştuk 😘
Amin canım inşallah 🤲😍
Evet Elazığ güzel hatta son yıllarda daha çok gelişti🤗
Ahhh keşke her şey bir rüya olsaydı geçerken bize uğrasaydınız🤗😍

Amin canım inşallah 🤲😍
Evet Elazığ güzel hatta son yıllarda daha çok gelişti🤗
Ahhh keşke her şey bir rüya olsaydı geçerken bize uğrasaydınız🤗😍
Olsun nevoşum siz iyi olun da belki birgün buluşuruz 😍🥰 insan kuş gibi bir orda bir burda. Rabbim can sağlığı versin 😍

Olsun nevoşum siz iyi olun da belki birgün buluşuruz 😍🥰 insan kuş gibi bir orda bir burda. Rabbim can sağlığı versin 😍
Amin inşallah canım benim 🥰
Senin doktor işi ne oldu🤗Sonuç ne şimdi🤔

Neyse az kalmış🤷😏
Çocuklar nasıl 🤗 Tatilden memnun kaldılar mı🤗
Çocuklarla tatil zor oluyor tabi🫠 özellikle küçük olanı araba tutuyor. Geçtiğimiz yollarda hep virajlıydı. Onun dışında güzel geçti. Bir değişiklik oldu. 2 3 senedir çok bunalmıştık. Artık bu gazla seneyi, tayin zamanını buluruz 😄

Çocuklarla tatil zor oluyor tabi🫠 özellikle küçük olanı araba tutuyor. Geçtiğimiz yollarda hep virajlıydı. Onun dışında güzel geçti. Bir değişiklik oldu. 2 3 senedir çok bunalmıştık. Artık bu gazla seneyi, tayin zamanını buluruz 😄
Yol tutunca fena çok iyi bilirim😏
Aynen çok iyi yaptınız🤗😘😍Evet size bir yıl motivasyon olur🤗

Ben bu sefer sonra yapacağım. Güzelim tarifler sahipsiz kalıyor 😅 benim tarifi isteyen oldu mu nevoş ? Kaç tarif verdin 😄
13 tarif verdim. Aslında bu sefer popüler olmayanlar öncelikli istendi😁Çoğunluk istediğini aldı.
Senin tarif popüler bence😁
Ben yine riske gireceğim elimde patlamasa iyi🤣

13 tarif verdim. Aslında bu sefer popüler olmayanlar öncelikli istendi😁Çoğunluk istediğini aldı.
Senin tarif popüler bence😁
Ben yine riske gireceğim elimde patlamasa iyi🤣
Yine ne aldın acaba 😂elinde patlayacağını iddia edip ilk üçe giriyorsun 😂

Back