• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Belli değil canım, alamayabilirim. Birkaç gündür yoğundum. Hafta sonu oğlum askere eşim memlekete gidecek. Kızımın da pek ete düşkünlüğü yok, tek kendim için yapmam belki🤦🏻‍♀️
Tamam canım hayırlısı olsun 🤲 🥰
Oğlun askere mi gidiyor🤗

Sağolasın canım.
Evet canım, Eylül ayında da göreve başlayacak,askerliği fragman olacak ayrılık öncesi 😪
Her şey güzel olacak inşallah 🥰
Sende artık alışmalısın🤗Canı sağ olsun gitsin. Ne güzel atanmış. Ya işsiz kalsaydı. Siz bakmak zorunda kalsaydınız. Bu onu üzseydi🤷Rabbim karşısına iyi insanlar çıkarsın 🤲🥰

Bu sefer kovalamadı.😒 sağ olsun

Eklentiler

• IMG_20230706_095657.jpg
    IMG_20230706_095657.jpg
    308,8 KB · Görüntüleme: 38
Sağolasın canım.
Evet canım, Eylül ayında da göreve başlayacak,askerliği fragman olacak ayrılık öncesi 😪
Gözü aydın,buna sevinmelisin nazom🤲💜 ne kadar şanslı, sınavlarla kafayı kırmadan başlıyor 🥺🤲

Belli değil canım, alamayabilirim. Birkaç gündür yoğundum. Hafta sonu oğlum askere eşim memlekete gidecek. Kızımın da pek ete düşkünlüğü yok, tek kendim için yapmam belki🤦🏻‍♀️
Sağolasın canım.
Allah hayırlı etsin deyno,💜

Back