- 24 Eylül 2018
- 97.008
- 292.134
Zaten bütün gün 1 tane içtim seninle içemedik diyeKahve içemedik bugün ondan şey ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten bütün gün 1 tane içtim seninle içemedik diyeKahve içemedik bugün ondan şey ettim
içtik rahatladıkZaten bütün gün 1 tane içtim seninle içemedik diye
Sefamiz olsuniçtik rahatladık
Günaydın aşkomGünaydın
Belli değil canım, alamayabilirim. Birkaç gündür yoğundum. Hafta sonu oğlum askere eşim memlekete gidecek. Kızımın da pek ete düşkünlüğü yok, tek kendim için yapmam belki
Tamam canım hayırlısı olsunBelli değil canım, alamayabilirim. Birkaç gündür yoğundum. Hafta sonu oğlum askere eşim memlekete gidecek. Kızımın da pek ete düşkünlüğü yok, tek kendim için yapmam belki
AşkomGünaydın aşkom
Sağolasın canım.Tamam canım hayırlısı olsun
Oğlun askere mi gidiyor
Her şey güzel olacak inşallahSağolasın canım.
Evet canım, Eylül ayında da göreve başlayacak,askerliği fragman olacak ayrılık öncesi
Gözü aydın,buna sevinmelisin nazom ne kadar şanslı, sınavlarla kafayı kırmadan başlıyorSağolasın canım.
Evet canım, Eylül ayında da göreve başlayacak,askerliği fragman olacak ayrılık öncesi
Sefamiz olsun
Belli değil canım, alamayabilirim. Birkaç gündür yoğundum. Hafta sonu oğlum askere eşim memlekete gidecek. Kızımın da pek ete düşkünlüğü yok, tek kendim için yapmam belki
Allah hayırlı etsin deyno,Sağolasın canım.
Allah kavuştursun deynepSağolasın canım.
Hayırlı olsun inşallahSağolasın canım.