- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın guzumJenna16 öğleden sonra dışarıya çıkacağım. Evet kafayı yedim
Mecburum ya. Dolap uygulamasından ürün sattım müşteriye de yarın kesin kargolarım dedim gün içerisinde sıcaklık en fazla 38 olacakmış diye kendimi avutuyorum amaSakın guzum
O zaman şimdi gitMecburum ya. Dolap uygulamasından ürün sattım müşteriye de yarın kesin kargolarım dedim gün içerisinde sıcaklık en fazla 38 olacakmış diye kendimi avutuyorum ama
Çukulatali dondurmaaammmmGeleceğe hazırladım senii çicemmm şok olma diyee
Gidemem köyde yaşadığım için her dakika her saat dolmuş olmuyorO zaman şimdi git
O zaman dikkat et çıkarken,pamuklu giyinGidemem köyde yaşadığım için her dakika her saat dolmuş olmuyor
Bembeyaz giyinicem gökten inmişçesine.sjsjenO zaman dikkat et çıkarken,pamuklu giyin
Ahahahahahaha işte buuuBembeyaz giyinicem gökten inmişçesine.sjsjen
Bence hava 72 derece var C A N O ,sen nasılsın acabaa?
Yeni bir fasülye mi geliyor
Herkesi fasulye yaptık kimse kalmadıYeni bir fasülye mi geliyor
Bursa Antep’ten daha sıcakmış mesela, saçmalık.Bence hava 72 derece var C A N O ,sen nasılsın acabaa?
Valla yaa yeni gelen arkadaşlara tam bir fırsatHerkesi fasulye yaptık kimse kalmadı
Orada nem çokBursa Antep’ten daha sıcakmış mesela, saçmalık.
Ama çoğu yapmaktan çekiniyor oysa katılanların çoğu fasulyeValla yaa yeni gelen arkadaşlara tam bir fırsat
Çekinecek ne var ki katıldıkça kazanma şansı artar oysaki. Biz Margaret ne diyordu zararsızıısssAma çoğu yapmaktan çekiniyor oysa katılanların çoğu fasulye
Bunu ispat etmek kolay ,ama göreceğin şey sende travma yaratır,sözüme güven,çok sıcakBursa Antep’ten daha sıcakmış mesela, saçmalık.