Tekmelerden sen de bolca nasibini alıyorsundurAy evet hiç durmuyorlar hele kız
Beni bırak bugün ultrasonda birbirlerini tekmeliyorlardı
Evet karnımdaki halleriyle doğru orantılı ilerlerse kız oğlandan daha yaramaz olacak gibi duruyorTekmelerden sen de bolca nasibini alıyorsundurkız hareketli mi ay doğunca(doğar doğmaz değil tabii ) da yerinde duramayan,kurtlu,bıcır bıcır bir kız çocuğu olur inşallah Ada.
Sende huni takar gezersin artık
Erkolar bir süre ağır abi gibi takılıyorlar ama sonradan fırlama,deli dehşet değişik bir şey oluyorlar. AMA sizin durumlar daha farklı olabilir tabii çünkü neden olmasın.Evet karnımdaki halleriyle doğru orantılı ilerlerse kız oğlandan daha yaramaz olacak gibi duruyor
En azından biri uslu olsunErkolar bir süre ağır abi gibi takılıyorlar ama sonradan fırlama,deli dehşet değişik bir şey oluyorlar. AMA sizin durumlar daha farklı olabilir tabii çünkü neden olmasın.
Geleceğe hazırladım senii çicemmm şok olma diyeeSağol gül goncam bu açık açık sözlerin için, bi ferahlama geldi
Dilan polattttt enerciiiiiiiiiiiiiiiEneeeerrrcciiiiiiiiiiiiiiii
Ülkenin yeni Ajdar’ıDilan polattttt enerciiiiiiiiiiiiiii
Başladı mı oylama
Evet hatta sen kazandınBaşladı mı oylama
Bak ya Nasıl dalga geçiyor benimleEvet hatta sen kazandın
Nasıl bir hayatt bunlardaki,enginnn bana youtube al diyor,akıllı kadın birde iyi yerlere gelmiş helal olsun.Ülkenin yeni Ajdar’ı
Abla şarkı videosunun yorumlarına engin bana ses al yazmışlar ahahahahNasıl bir hayatt bunlardaki,enginnn bana youtube al diyor,akıllı kadın birde iyi yerlere gelmiş helal olsun.
Balkon konuşmasına kadar eve dönersiniz inş.
Dinledim o şarkısını engin alır herşeyi sıkıntı yok nasılsaAbla şarkı videosunun yorumlarına engin bana ses al yazmışlar ahahahah
Hatta engin'e söyle Twitter'ı da alsın demişler.