Zehir hafiye gibisin massallah,bende beraber yaşadığımızı düşünüyorumSen yazınca aha bu sefer yemek yaptı diyorum
Yok yaa ben çok masum biriyim kendi halindeZehir hafiye gibisin massallah,bende beraber yaşadığımızı düşünüyorum
Hafızası da iyi dikkat etZehir hafiye gibisin massallah,bende beraber yaşadığımızı düşünüyorum
Masum değilsin demedim kiYok yaa ben çok masum biriyim kendi halinde
Sevdiklerimle ilgili şeyler kalır aklımdaHafızası da iyi dikkat et
YaaaSevdiklerimle ilgili şeyler kalır aklımda
Aklımda aşkomHafızası da iyi dikkat et
Zaten acemiyim şuralarda öğreniyom derine gitmedenMasum değilsin demedim ki
Beni nerde sevdin aklında kaldım merak ettimSevdiklerimle ilgili şeyler kalır aklımda
Onu bana dediBeni nerde sevdin aklında kaldım merak ettim
Böyle çok çok güzel günlerin olacak aşkomBugün annemler birkaç günlüğüne Malatya'ya gittiler.
Onlar sabah gittiler. Eşimde öğlen Geldi Cumartesi bizde gideceğiz.
5 ayın sonunda ilk defa çekirdek ailemizle başbaşa kaldık. Bugün kendimi çok farklı hissediyorum
Eski günlerde olduğu gibi
Hatta bugün Nevşehir'in doğum günüymüş. Tam çarşıda oturuyoruz, kutlama alanı eve yakın. Akşam konsere gittik yeni geldik.
Ne kadar özlemişim kendi ailemle bir şeyler yapmayı
Birde ilk defa oturduğum ev benim evimmişş gibi hissettim.
İşin özü hayatınızın kıymetini bilin.
Bazen sıkıldığımı, monoton bulduğumuz hayatımız bizim için büyük lüks olabiliyor
İnşallah aşkomBöyle çok çok güzel günlerin olacak aşkom
yemek yorumlarındanBeni nerde sevdin aklında kaldım merak ettim
Sende bize yemek yapma nazlanBeni nerde sevdin aklında kaldım merak ettim
Birlikte daha çok güzel günleriniz olsun inşallahBugün annemler birkaç günlüğüne Malatya'ya gittiler.
Onlar sabah gittiler. Eşimde öğlen Geldi Cumartesi bizde gideceğiz.
5 ayın sonunda ilk defa çekirdek ailemizle başbaşa kaldık. Bugün kendimi çok farklı hissediyorum
Eski günlerde olduğu gibi
Hatta bugün Nevşehir'in doğum günüymüş. Tam çarşıda oturuyoruz, kutlama alanı eve yakın. Akşam konsere gittik yeni geldik.
Ne kadar özlemişim kendi ailemle bir şeyler yapmayı
Birde ilk defa oturduğum ev benim evimmişş gibi hissettim.
İşin özü hayatınızın kıymetini bilin.
Bazen sıkıldığımı, monoton bulduğumuz hayatımız bizim için büyük lüks olabiliyor
İnşallah canım benimBirlikte daha çok güzel günleriniz olsun inşallahBunların hepsini yaşadım seneler sonra çay içerek konuşuluyor şartlar kötü olsada birlikte geçirilen zamandan tat alınmalı
Yaşımda biliyorsunyemek yorumlarındanaynı yaşta olmamız dikkati mi çekmişti ilk