- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Bu kadar şeyi hangi ara yazdın aşko ben sadece bir iki mesajını gördüm hepi topuYaşımda biliyorsunBeni bana anlat diyeceğim az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar şeyi hangi ara yazdın aşko ben sadece bir iki mesajını gördüm hepi topuYaşımda biliyorsunBeni bana anlat diyeceğim az kaldı
Ne dedi ne dediOnu bana dedi
Profilinde yazıyor ya yaşınYaşımda biliyorsunBeni bana anlat diyeceğim az kaldı
Bana sorma aşko ben tarif yaptığımı bile hatırlamıyorum Jenna16 imdaaatBu kadar şeyi hangi ara yazdın aşko ben sadece bir iki mesajını gördüm hepi topu
Hislerimiz karşılıklı imiş öyle dediNe dedi ne dedi
Dur bakayım şu aretimeBana sorma aşko ben tarif yaptığımı bile hatırlamıyorum Jenna16 imdaaat
Heee kaç yazıyor orda,kaçsa yarısını alcan yoksa siteye kaydetmiyirduProfilinde yazıyor ya yaşın
İftira benim haberim yok, platonikHislerimiz karşılıklı imiş öyle dedi
Bulda gelDur bakayım şu aretime
Gidip bir yerlerde utanicamSende bize yemek yapma nazlan
Daha güzel günleriniz olsun. Allah bozmasın inşallahBugün annemler birkaç günlüğüne Malatya'ya gittiler.
Onlar sabah gittiler. Eşimde öğlen geldi. Cumartesi bizde gideceğiz.
5 ayın sonunda ilk defa çekirdek ailemizle başbaşa kaldık. Bugün kendimi çok farklı hissediyorum
Eski günlerde olduğu gibi
Hatta bugün Nevşehir'in doğum günüymüş. Tam çarşıda oturuyoruz, kutlama alanı eve yakın. Akşam konsere gittik yeni geldik.
Ne kadar özlemişim kendi ailemle bir şeyler yapmayı
Birde ilk defa oturduğum ev benim evimmişş gibi hissettim.
İşin özü hayatınızın kıymetini bilin.
Bazen sıkıldığımı, monoton bulduğumuz hayatımız bizim için büyük lüks olabiliyor
Kaldır kız belli zaten yanlış olmuş o tarihHeee kaç yazıyor orda,kaçsa yarısını alcan yoksa siteye kaydetmiyirdu
Bu kadarını ben bilmiyorum kız sen nerden biliyorsunyemek yorumlarından aynı yaşta olmamız dikkati mi çekmişti ilk
Cevap yok ,Uyudu belkiBulda gel
Şart olduGidip bir yerlerde utanicam
Bir yere gitmemiştir oDur sen söyleme neresi olduğunu Nane Limon Kabugu bixe söyler
Amin inşallah canım benimDaha güzel günleriniz olsun. Allah bozmasın inşallah