- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha sık gel,özletme bu kadar
İnşallah aşkomDaha sık gel,özletme bu kadar
İnşallah aşkom
Nevosum başarılar dilerim, dualarım seninle harika geçecek inş dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorumGünaydın
Sıcaktan eridin mi diye kontrol ediyorumNoldi?
Gece oturup ağlayacaktım ama ağlayamadan uyuyakalmışım bayılmış da olabilirim bilmiyorum.Sıcaktan eridin mi diye kontrol ediyorum
Oy kıyamam yeni dalga gelecekmiş, sağ salim kışa varırız insallahGece oturup ağlayacaktım ama ağlayamadan uyuyakalmışım bayılmış da olabilirim bilmiyorum.
Önümüzdeki 10 günde de sıcaklık en düşük 37 derece. Hiç böyle olmazdı ama neden bu kadar sıcak oluyor ki yaz mevsimindeyiz eyvallah ama bu kadarı çok fazla.Oy kıyamam yeni dalga gelecekmiş, sağ salim kışa varırız insallah
Bence de çok, sinir yapıyor bende iyice uyutmuyor daÖnümüzdeki 10 günde de sıcaklık en düşük 37 derece. Hiç böyle olmazdı ama neden bu kadar sıcak oluyor ki yaz mevsimindeyiz eyvallah ama bu kadarı çok fazla.
Yaz mevsiminde geçen ay hergun yagmur ve dolu yağdı bence bu daha acayip ,mevsimler iyice değişti Allah sonumuzu hayır etsinÖnümüzdeki 10 günde de sıcaklık en düşük 37 derece. Hiç böyle olmazdı ama neden bu kadar sıcak oluyor ki yaz mevsimindeyiz eyvallah ama bu kadarı çok fazla.