- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.735
Ağlamak istiyorum, poncik kalbimden sevgiler efeemmmmAy azcık ucundan gibi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağlamak istiyorum, poncik kalbimden sevgiler efeemmmmAy azcık ucundan gibi gibi
Senin canın yerim haValla ne yapıyorsan devam et bebeğim,gayet fit görünüyorsun her fotoda
Ruhuma kefil olamam yapmış olabilir keretaYoksa sen yokken ruhun gelip bize yemek mi yaptı
Bir bırakın bizi sevgili yağciklarBende aynıyımBoyumuz olmasa yanmıştı. 68-69 A razıyım ama 3 yıldır hep aynıyım
Yok ya yapıştı gitmiyorBir bırakın bizi sevgili yağciklar
YaparımBen biliyorum ama yapınca güzel yapıyon
En son çocukların okulu yüzünden erteliyordun hatırlıyorum,ilk fırsatta aldır inşallahEvet rahmi alacaklar. Deprem olmasa o hafta gidip ameliyat sırası alacaktım. Burada gittim. Döndüğümde ameliyat sırası alacağım. İki yıldır bu konuda dertliyim
Sarışın olmaya niyetliyim bu ara civcivi sevdim ozamanSerçehatta
Bende veremiyorum ya yapıştı vallaYok ya yapıştı gitmiyor
Burada çok yürüyorum. Araba yokYine fayda etmiyor
Vardır bir sebebiBelki burada olmam gerekiyorduEn son çocukların okulu yüzünden erteliyordun hatırlıyorum,ilk fırsatta aldır inşallah
Sen gençsin verirsinBende veremiyorum ya yapıştı valla
Ne de olsaRuhuma kefil olamam yapmış olabilir kereta
Çok yakışır. Yap bence deeeSarışın olmaya niyetliyim bu ara civcivi sevdim ozaman
Ahhh ahh ruhuma sor birdeSen gençsin verirsin
Özlemişim durNe de olsa
Yaniii, akıllara sen gelirsin sadece bu emojiyleÖzlemişim dur
Renginin ,o boynuzlarin,hele o gözlerinin güzelliğine baksana ayni benYaniii, akıllara sen gelirsin sadece bu emojiyle
Bir şey vardi Onu bırakıp buna geçmiştin,ne günlerdiRenginin ,o boynuzlarin,hele o gözlerinin güzelliğine baksana ayni ben
Ahhh ahBir şey vardi Onu bırakıp buna geçmiştin,ne günlerdi