- 24 Eylül 2018
- 97.134
- 292.382
Çok güzel geçecek inşallah aşkom,kac gün kalacaksınız?Hadi bakalım göreceğiz Allah izin verirse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel geçecek inşallah aşkom,kac gün kalacaksınız?Hadi bakalım göreceğiz Allah izin verirse
İnşallah aşkom, 6 günÇok güzel geçecek inşallah aşkom,kac gün kalacaksınız?
Ooo çok iyi Sen tatildeyken ben neler yapacağım bir bilsem kıskanırsın,soylemeyeyimİnşallah aşkom, 6 gün
Napacaksın bensizOoo çok iyi Sen tatildeyken ben neler yapacağım bir bilsem kıskanırsın,soylemeyeyim
Bak kıskanmak yok ama ,full temizlik sonrası anamın gereksiz tüm kadın akrabalariyla muhteşem bir gün organizasyonuuuu,nasıııl?Napacaksın bensiz
Atla gel sen de karşı kıyıdanBak kıskanmak yok ama ,full temizlik sonrası anamın gereksiz tüm kadın akrabalariyla muhteşem bir gün organizasyonuuuu,nasıııl?
Çok iyiymişBak kıskanmak yok ama ,full temizlik sonrası anamın gereksiz tüm kadın akrabalariyla muhteşem bir gün organizasyonuuuu,nasıııl?
Kurtar beniii,Kadıköy'de buluşalımAtla gel sen de karşı kıyıdan
Yaaa,senin bile için gitti,hissettim benÇok iyiymiş
Yok canım düğünler yetiyor şimdilik aynı etkide olmasadaYaaa,senin bile için gitti,hissettim ben
Denizleri aşta gel kurbanım olamKurtar beniii,Kadıköy'de buluşalım
Bu daha fena gelecekleri zaman ayrı,gittikleri zaman ayrı temizlik yapmam lazım, cunku saykolukYok canım düğünler yetiyor şimdilik aynı etkide olmasada
GeliyoreeeeDenizleri aşta gel kurbanım olam
dönerek halay çekme işkencesi aman eğlencesi yaşıyorum
Salı eş kişini gönderiyorum gel banaEvlatlık arayan var mı diye ilan versem
Her türlü teklife açığımSalı eş kişini gönderiyorum gel bana
Yok ya hiç düşen olmuyorİkinci dönmede ben yerlerde
Benim kız da yatıyor sabah akşam eşlik edersinHer türlü teklife açığım