- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Valla ne yapıyorsan devam et bebeğim,gayet fit görünüyorsun her fotodaNiye şaşırdın aşkom Jenna16 göstermiyor olmak için çok uğraşıyorum giyinirken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ne yapıyorsan devam et bebeğim,gayet fit görünüyorsun her fotodaNiye şaşırdın aşkom Jenna16 göstermiyor olmak için çok uğraşıyorum giyinirken
Tarif yapmışım kaç tane onları görünce şaşırdım bugün ,ne ara katıldım ben diyeBen bile hatırlamıyorum en son ne konuştuk,huni,mandal diye delleniyorduk
Aldirmadinmi halaSağ ol aşkom
Bu sıra alt karnım şişMiyom en son 6.5 olmuştu acaba daha çok mu büyüdü
Yoksa sen yokken ruhun gelip bize yemek mi yaptıTarif yapmışım kaç tane onları görünce şaşırdım bugün ,ne ara katıldım ben diye
Bende aynıyımBoyumuz olmasa yanmıştı. 68-69 A razıyım ama 3 yıldır hep aynıyım73-74 gidip geliyorum kilo vermem lazım var
Deve kuşuKuş kadarsın
Ben biliyorum ama yapınca güzel yapıyonTarif yapmışım kaç tane onları görünce şaşırdım bugün ,ne ara katıldım ben diye
Evet rahmi alacaklar. Deprem olmasa o hafta gidip ameliyat sırası alacaktım. Burada gittim. Döndüğümde ameliyat sırası alacağım. İki yıldır bu konuda dertliyimAldirmadinmi hala
SerçehattaDeve kuşu
Bir an önce kurtulmak nasip olsun ,çok aminEvet rahmi alacaklar. Deprem olmasa o hafta gidip ameliyat sırası alacaktım. Burada gittim. Döndüğümde ameliyat sırası alacağım. İki yıldır bu konuda dertliyim
Sevse hep dövmezEe seviyordu da simdi
Amin aşkomBir an önce kurtulmak nasip olsun ,çok amin
Bizde sana beğenmedim atarızBu beğeniler minnoşluklar bugünlük yarın gene
Anlamadim ben bu işi nevoşumSevse hep dövmez
Sınav konusunda biz bi sohbet ettik ya sen beni bi sevdin beybi, o yüzden minnoş olsan hep valla tadından yinmezBu beğeniler minnoşluklar bugünlük yarın gene
Çoh ayıp.Bizde sana beğenmedim atarız
Amin aşkom
Ay azcık ucundan gibi gibiSınav konusunda biz bi sohbet ettik ya sen beni bi sevdin beybi, o yüzden minnoş olsan hep valla tadından yinmez