Şimdi konuşunca bende baktım bu ara yazdıklarımı saymazsak en son 2022 de var mesajim,bu kadar hatirlaman tuhaf , tanışıyormuyuzYok ya sendin hatta görünce gidip baktım eski mesaja geç kalmıştın bitmişti yarışma bundan öncekinde baya oldu çünkü bir sene önceydi
Aynen favorilere ekleyeyim arada bakarımTarihi not al nevos,başımiza taş yağmasa
Şu anda da gayet iyisin bence5-6 versem daha iyi olacak
Benimde
Sen iyisin yaBenimde
Şimdi zaman gecince inkar falan ederse ortaya çıkartırsın nevosAynen favorilere ekleyeyim arada bakarım
Ben bile hatırlamıyorum en son ne konuştuk,huni,mandal diye delleniyordukŞimdi konuşunca bende baktım bu ara yazdıklarımı saymazsak en son 2022 de var mesajim,bu kadar hatirlaman tuhaf , tanışıyormuyuz
Sağ ol aşkomŞu anda da gayet iyisin bence
Kuş kadarsınBenimde
O beni eskiden severdiŞimdi zaman gecince inkar falan ederse ortaya çıkartırsın nevos
Aa onun etkisi olabilir aşkom evetSağ ol aşkom
Bu sıra alt karnım şişMiyom en son 6.5 olmuştu acaba daha çok mu büyüdü
Iyi takip ediyorum dedim ya yeni yemek yapmaya başladım amaŞimdi konuşunca bende baktım bu ara yazdıklarımı saymazsak en son 2022 de var mesajim,bu kadar hatirlaman tuhaf , tanışıyormuyuz
7-8 olmadan kurtulayımAa onun etkisi olabilir aşkom evet
Kitap okumayı seviyorsun sen yaparsın panik yapma nevoş,bir de çok düşünmemek lazım bir sorunun başında olmuyorsa geç en son dönersin turlama taktiği çok işe yararİnşallah canım benim
Tek derdim süreyi yetiştirmek
Hadi insallah7-8 olmadan kurtulayım
Evet bu yıl çok kitap okudum. Okumayı seviyorum. Acaba ondan hızlandım mı diyorum.Kitap okumayı seviyorsun sen yaparsın panik yapma nevoş,bir de çok düşünmemek lazım bir sorunun başında olmuyorsa geç en son dönersin turlama taktiği çok işe yarar
73-74 gidip geliyorum kilo vermem lazım planlarım varSen iyisin ya
Ee seviyordu da simdiO beni eskiden severdi