Konuya etiket yaptım koş gelTamam da nicki ney bu arkadaşın?
Bir taşla on kuş vuruyoruz,bundan sonra böyle nevosumAynen canım
Zor ikna ettim zaten
Annem pirzola alayım mı dedi. Bende şimşek çaktıDedim bak çok kolay tarif hem katılım az destek olursun
Neyse kabul etti. Sayfasına fotoda eklemiş olur
Çok uyanığım
Gördüm gördüm ve şoklardan şoklara gidiyorumKonuya etiket yaptım koş gel
Ne yemekler yaptı bize bir bilsen beybi zerriskom,odulde kazandıGördüm gördüm ve şoklardan şoklara gidiyorum
Cidden güzeldiBir taşla on kuş vuruyoruz,bundan sonra böyle nevosumçok iyi yaptın,muhteşem yapmış bu kız gene
Depremden sonra pek eklemediNe yemekler yaptı bize bir bilsen beybi zerriskom,odulde kazandıhatta şoka gir yemek sayfası var ama aktif kullanmiyor
Yaaaaaa çayda olmalıymış evet nevosum, süper giderdiCidden güzeldi
Yemekten sonra dedim kebapçılarda hemen çay geliyor. Umarım çayıma hazırdır
Değilmiş
Ya neden daha önce benim bacım da siteye üye demedin??? Ayrıca sizin evde olmak vardı o nasıl bir sunumdur öyle yaCidden güzeldi
Yemekten sonra dedim kebapçılarda hemen çay geliyor. Umarım çayıma hazırdır
Değilmiş
Artık yapar yavaş yavaş o da, onada iyi gelir eminimDepremden sonra pek eklemedi
Aynen çok güzel pişmişti canım bende şaşırdım ve çabucak pişti. O önceden her şeyini hazırladı. Düşün pilavı soğumadan etleri pişirdiYaaaaaa çayda olmalıymış evet nevosum, süper giderdio tavada o etkiye şaşkınım ya,gerçekten tavada oluyor mu öyle
Bir ara sık buralardaydı. Bölümdeki çoğu kişi bilir. Sonra işe girdi ara verdi. Depremden beri hiç sunum yapmıyordu. Dedim bak bu kolay, tarifte boştuYa neden daha önce benim bacım da siteye üye demedin??? Ayrıca sizin evde olmak vardı o nasıl bir sunumdur öyle yatadından bahsetmeye gerek dahi yoktur diye düşünüyorum.
Nickini görüyordum ama asla kardeş olabileceğinizi düşünmemiştim.sjdjdjBir ara sık buralardaydı. Bölümdeki çoğu kişi bilir. Sonra işe girdi ara verdi. Depremden beri hiç sunum yapmıyordu. Dedim bak bu kolay tarifte boştuVazgeçmeden yaptı
Oda bayağıdır üye ama benim gibi aktif değilNickini görüyordum ama asla kardeş olabileceğinizi düşünmemiştim.sjdjdj
Efendim
Teşekkür ederimBir taşla on kuş vuruyoruz,bundan sonra böyle nevosumçok iyi yaptın,muhteşem yapmış bu kız gene
ne güzel geliş bu böyleEfendim
El mahareti,ailecek aşçı dogdunuz nevosAynen çok güzel pişmişti canım bende şaşırdım ve çabucak pişti. O önceden her şeyini hazırladı. Düşün pilavı soğumadan etleri pişirdi