- 1 Aralık 2021
- 12.016
- 40.265
- 34
Bende gördüm daha önce ki sunumları nı da hatırlıyorum ama nevoşun kardeşi olduğunu yeni öğrendimSeni merak edenler vardı canimcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüm daha önce ki sunumları nı da hatırlıyorum ama nevoşun kardeşi olduğunu yeni öğrendimSeni merak edenler vardı canimcim
Annemiz zamanında çok uğraşırdıAma şimdi yapmıyorBen yeni şeylere daha çok merakım var ve hiç korkmam denerimEl mahareti,ailecek aşçı dogdunuz nevos
Nevos çok dile getirmiyordu kuzu ondandır, bi de sık gelmiyor sohbete falan ondanBende gördüm daha önce ki sunumları nı da hatırlıyorum ama nevoşun kardeşi olduğunu yeni öğrendim
Şimdi keyif sürüp, zamanında ne çektim be diyordur nevosumAnnemiz zamanında çok uğraşırdıAma şimdi yapmıyorBen yeni şeylere daha çok merakım var ve hiç korkmam denerim
Seni merak edenler vardı canimcim
[/QUOTE
Tamam canım.
Arada katılsamda evet ben Nevreste' nin kardeşiyim.
Uzun zamandır katılmıyordum. Bu da boş anıma denk geldi. Hep diyordu ablam. Ben her seferinde yok diyordum. Sonra masada yemek yerken bir daha dedi. Kafa olarak iyi zamanıma denk geldi. Birden boş anımda evet dedim.
Ben 30 yıldır yemek yapıyorum bilemedimŞimdi keyif sürüp, zamanında ne çektim be diyordur nevosum
Senim kızlar yapmıyor muBen 30 yıldır yemek yapıyorum bilemedim
İçli köfte hariç her şeyi biliyorlar. Ama yapmazlar çokSenim kızlar yapmıyor mu
Biliyor olmaları yeterli zaten yetenekli olmaları kaçınılmazİçli köfte hariç her şeyi biliyorlar. Ama yapmazlar çok
YapWrap yapan yokmu hala en son bana yaptıracaksanız
Yetenekliler hatta en çok tatlıdaBiliyor olmaları yeterli zaten yetenekli olmaları kaçınılmaz
YokWrap yapan yokmu hala en son bana yaptıracaksanız
Nevos istese de verme bu sefer sende
Yapanla yapmayan bir olur mu,belliBen 30 yıldır yemek yapıyorum bilemedim
Kendime bir diyet gurubu bulayım yoksa yapamayacak gibi duruyorum
Yapamaz zaten tarif ziyan olurNevos istese de verme bu sefer sende
Malatya dönüşü bende geleyimKendime bir diyet gurubu bulayım yoksa yapamayacak gibi duruyorum
Sen son 3 et yemeğinde gelip yapsam mı deyip yspmiyon kiKendime bir diyet gurubu bulayım yoksa yapamayacak gibi duruyorum