Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Aynen canım 🤩 🥰
Zor ikna ettim zaten 😁
Annem pirzola alayım mı dedi. Bende şimşek çaktı:KK70:Dedim bak çok kolay tarif hem katılım az destek olursun🤩🥰
Neyse kabul etti. Sayfasına fotoda eklemiş olur😁🤣
Çok uyanığım:KK70:
Bir taşla on kuş vuruyoruz,bundan sonra böyle nevosum 🥳🥳🥳 çok iyi yaptın,muhteşem yapmış bu kız gene🙈😇🥰🤩😍

Cidden güzeldi🥰
Yemekten sonra dedim kebapçılarda hemen çay geliyor. Umarım çayıma hazırdır:KK70:
Değilmiş🥺
Ya neden daha önce benim bacım da siteye üye demedin??? Ayrıca sizin evde olmak vardı o nasıl bir sunumdur öyle ya🤩🤩 tadından bahsetmeye gerek dahi yoktur diye düşünüyorum.

Ya neden daha önce benim bacım da siteye üye demedin??? Ayrıca sizin evde olmak vardı o nasıl bir sunumdur öyle ya🤩🤩 tadından bahsetmeye gerek dahi yoktur diye düşünüyorum.
Bir ara sık buralardaydı. Bölümdeki çoğu kişi bilir. Sonra işe girdi ara verdi. Depremden beri hiç sunum yapmıyordu. Dedim bak bu kolay, tarifte boştu😁Vazgeçmeden yaptı🤗

Bir ara sık buralardaydı. Bölümdeki çoğu kişi bilir. Sonra işe girdi ara verdi. Depremden beri hiç sunum yapmıyordu. Dedim bak bu kolay tarifte boştu😁Vazgeçmeden yaptı🤗
Nickini görüyordum ama asla kardeş olabileceğinizi düşünmemiştim.sjdjdj

X