- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuya etiket yaptım koş gelTamam da nicki ney bu arkadaşın?
Bir taşla on kuş vuruyoruz,bundan sonra böyle nevosum çok iyi yaptın,muhteşem yapmış bu kız geneAynen canım
Zor ikna ettim zaten
Annem pirzola alayım mı dedi. Bende şimşek çaktıDedim bak çok kolay tarif hem katılım az destek olursun
Neyse kabul etti. Sayfasına fotoda eklemiş olur
Çok uyanığım
Gördüm gördüm ve şoklardan şoklara gidiyorumKonuya etiket yaptım koş gel
Ne yemekler yaptı bize bir bilsen beybi zerriskom,odulde kazandı hatta şoka gir yemek sayfası var ama aktif kullanmiyorGördüm gördüm ve şoklardan şoklara gidiyorum
Cidden güzeldiBir taşla on kuş vuruyoruz,bundan sonra böyle nevosum çok iyi yaptın,muhteşem yapmış bu kız gene
Depremden sonra pek eklemediNe yemekler yaptı bize bir bilsen beybi zerriskom,odulde kazandı hatta şoka gir yemek sayfası var ama aktif kullanmiyor
Yaaaaaa çayda olmalıymış evet nevosum, süper giderdi o tavada o etkiye şaşkınım ya,gerçekten tavada oluyor mu öyleCidden güzeldi
Yemekten sonra dedim kebapçılarda hemen çay geliyor. Umarım çayıma hazırdır
Değilmiş
Ya neden daha önce benim bacım da siteye üye demedin??? Ayrıca sizin evde olmak vardı o nasıl bir sunumdur öyle ya tadından bahsetmeye gerek dahi yoktur diye düşünüyorum.Cidden güzeldi
Yemekten sonra dedim kebapçılarda hemen çay geliyor. Umarım çayıma hazırdır
Değilmiş
Artık yapar yavaş yavaş o da, onada iyi gelir eminim yaptıkça yapasi gelir, canom gibi olur bak gor nevosDepremden sonra pek eklemedi
Aynen çok güzel pişmişti canım bende şaşırdım ve çabucak pişti. O önceden her şeyini hazırladı. Düşün pilavı soğumadan etleri pişirdiYaaaaaa çayda olmalıymış evet nevosum, süper giderdi o tavada o etkiye şaşkınım ya,gerçekten tavada oluyor mu öyle
Bir ara sık buralardaydı. Bölümdeki çoğu kişi bilir. Sonra işe girdi ara verdi. Depremden beri hiç sunum yapmıyordu. Dedim bak bu kolay, tarifte boştuVazgeçmeden yaptıYa neden daha önce benim bacım da siteye üye demedin??? Ayrıca sizin evde olmak vardı o nasıl bir sunumdur öyle ya tadından bahsetmeye gerek dahi yoktur diye düşünüyorum.
Nickini görüyordum ama asla kardeş olabileceğinizi düşünmemiştim.sjdjdjBir ara sık buralardaydı. Bölümdeki çoğu kişi bilir. Sonra işe girdi ara verdi. Depremden beri hiç sunum yapmıyordu. Dedim bak bu kolay tarifte boştuVazgeçmeden yaptı
Oda bayağıdır üye ama benim gibi aktif değilNickini görüyordum ama asla kardeş olabileceğinizi düşünmemiştim.sjdjdj
Efendimfirdefs beybiiiiii gel seni merak edenler var burda
Teşekkür ederimBir taşla on kuş vuruyoruz,bundan sonra böyle nevosum çok iyi yaptın,muhteşem yapmış bu kız gene
ne güzel geliş bu böyleEfendim
Teşekkür ederimne güzel geliş bu böyle
El mahareti,ailecek aşçı dogdunuz nevosAynen çok güzel pişmişti canım bende şaşırdım ve çabucak pişti. O önceden her şeyini hazırladı. Düşün pilavı soğumadan etleri pişirdi
Seni merak edenler vardı canimcimEfendim