- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
NevosumSelam
Bugün tarifini yapacak var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NevosumSelam
Bugün tarifini yapacak var mı
Var var Şimdi mutfaktaYok sanırım
CanımNevosum
Senin yerine çok heyecanlıyım, kendimi düşünmüyorum
Umarım hızlanmışımdırSenin yerine çok heyecanlıyım, kendimi düşünmüyorum
Tabiki nevosbalıUmarım hızlanmışımdır
Kuzine sobaya koyacağım suyu kalmaz orda piştiği için o yüzden 2 bardak suCanımın içi, çok lezzetli oluyor yaa ben şok geçirdim ve çok pratik suyunu iki bardak yerine bir bardak koy suyu çok oluyo yoksa ekmek banarim dersen kalsın
Offffff demek ki lezzet ×2 bayılacaksınız kuzumKuzine sobaya koyacağım suyu kalmaz orda piştiği için o yüzden 2 bardak su
Çok aminTabiki nevosbalı
Bence suyu iyi duruyorCanımın içi, çok lezzetli oluyor yaa ben şok geçirdim ve çok pratik suyunu iki bardak yerine bir bardak koy suyu çok oluyo yoksa ekmek banarim dersen kalsın
Belki susuz seven olur nevos ama banmasi çok keyifliydi bu kadar lezzetli olması çok ilginctiBence suyu iyi duruyor
Antep, Hatay, Maraş mutfağı hep böyle hatta Malatya'daBelki susuz seven olur nevos ama banmasi çok keyifliydi bu kadar lezzetli olması çok ilgincti
Bizde de fırın kültürü var yemekler genel de böyle taş fırına tepsi yada güveç yemekleri de gidiyorAntep, Hatay, Maraş mutfağı hep böyle hatta Malatya'da
Nevos ben şoktayım, birde oranın salçası olsaydı düşer bayilirdimAntep, Hatay, Maraş mutfağı hep böyle hatta Malatya'da
Taş fırın başka birşeyBizde de fırın kültürü var yemekler genel de böyle taş fırına tepsi yada güveç yemekleri de gidiyor
Aynen canım bizimde varBizde de fırın kültürü var yemekler genel de böyle taş fırına tepsi yada güveç yemekleri de gidiyor
Aynen öyleNevos ben şoktayım, birde oranın salçası olsaydı düşer bayilirdim
İlk defa bir yemekten bu kadar etkilendim nevos, bana bu ilki yaşattığın için teşekkür ederimAynen öyle
Denemekten vazgeçmeyinİlk defa bir yemekten bu kadar etkilendim nevos, bana bu ilki yaşattığın için teşekkür ederim