- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Heee dimi yagziiiikkkYapamaz zaten tarif ziyan olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee dimi yagziiiikkkYapamaz zaten tarif ziyan olur
Vki kaçMalatya dönüşü bende geleyim
Gaza geldim ama elim gitmiyorYapamaz zaten tarif ziyan olur
Tarif arkandan agliyorGaza geldim ama elim gitmiyor
Ben çok ediyorum nevosum,aklım hep sende,seni en iyi ben anlarim coookkkk güzel geçecek, sınav çıkışı haberini sabirsizlikla bekliyorumYarın sınavım var bana dua edin
Anlamadım ne zaman gelip yapsammi dedim hatırlamıyorumSen son 3 et yemeğinde gelip yapsam mı deyip yspmiyon ki
Yaparsın sen, hayırlısıyla atlat inşallahYarın sınavım var bana dua edin
Bundan önceki yarışma ve öncesinde oradan biliyorum ben hangi tarifi istediğini iyi takip ettim kk ya geldim geleli yemek bölümünüAnlamadım ne zaman gelip yapsammi dedim hatırlamıyorum
Bu kadar reklamını yaptım teselli eden çıkar elbetTarif arkandan agliyor
Üzgünüm bebişim o ben değilim baya oldu ben buralara gelmeyeliBundan önceki yarışma ve öncesinde oradan biliyorum ben hangi tarifi istediğini iyi takip ettim kk ya geldim geleli yemek bölümünü
Yok ya sendin hatta görünce gidip baktım eski mesaja geç kalmıştın bitmişti yarışma bundan öncekinde baya oldu çünkü bir sene önceydiÜzgünüm bebişim o ben değilim baya oldu ben buralara gelmeyeli
ÇokVki kaç
İnşallah canım benim Allah razı olsunBen çok ediyorum nevosum,aklım hep sende,seni en iyi ben anlarim coookkkk güzel geçecek, sınav çıkışı haberini sabirsizlikla bekliyorum
İnşallah canım benimYaparsın sen, hayırlısıyla atlat inşallah
Ne sınavı?İnşallah canım benim
Tek derdim süreyi yetiştirmek
inşallah cok güzel geçecek sınavınİnşallah canım benim
Tek derdim süreyi yetiştirmek
Burada ne oluyor hemen biri bana hesap versin .inşallah cok güzel geçecek sınavın
NNevoş ingilizce kursuna gidiyor onun sınavı işaret dili kursuna da gidiyorBurada ne oluyor hemen biri bana hesap versin .
Ooooooo nevoş şimdi kesin bana anlamayim diye ingiliççeee küfür ederNNevoş ingilizce kursuna gidiyor onun sınavı işaret dili kursuna da gidiyor