- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Sabahtan beri aynı şeyi diyorum ben de :)Ben de kullanıyorum gitmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahtan beri aynı şeyi diyorum ben de :)Ben de kullanıyorum gitmiyor
Yaaa şimdi ugraşa ugraşa buldum vodafon yanimda uygulamasindan giriyorum ben kod istiyor . Cromeden girince sorun olmadi ne kod ne mesaj oh missSabahtan beri aynı şeyi diyorum ben de :)
Bunu anlatmaya çalıştımmYaaa şimdi ugraşa ugraşa buldum vodafon yanimda uygulamasindan giriyorum ben kod istiyor . Cromeden girince sorun olmadi ne kod ne mesaj oh missbunu ögrendigim iyi oldu
Bana da faydasi oldu çok teşekkür ederim . Iyi ki bakmisimBunu anlatmaya çalıştımmAyrıntılı olarak yazdım üstteki yorumlarımda var . Şifre almanız yeterli sadece
Nişanlınıza bakacaktınız yanılmıyorsam . öyle hatırlıyorum. konu sahibi ne yaptı acabaBana da faydasi oldu çok teşekkür ederim . Iyi ki bakmisim![]()
Evet nişanlima bakacaktim bi süredir tahmin ettigim bir şey vardi hissettigim gibi çikti . benim bakacagim şey aldatma falan degildi başka bir şeydi çok şükür aldatilmiyorum öyle sorunum yok. Konu sahibini ben de merak ediyorum.Nişanlınıza bakacaktınız yanılmıyorsam . öyle hatırlıyorum. konu sahibi ne yaptı acaba![]()
Aldatma olmamasına sevindim . düğününüz de şimdiden hayırlı olsunEvet nişanlima bakacaktim bi süredir tahmin ettigim bir şey vardi hissettigim gibi çikti . benim bakacagim şey aldatma falan degildi başka bir şeydi çok şükür aldatilmiyorum öyle sorunum yok. Konu sahibini ben de merak ediyorum.
❤ Teşekkür ederim. Umarim hayirlidir.Aldatma olmamasına sevindim . düğününüz de şimdiden hayırlı olsun
Eşimden şüpheleniyorum başka çarem yok, şifresi var zaten fatura detaylarınız incelendi diye bir mesaj yada giriş yapıldı diye gidermi
Bende merak ettim son durumuİyi misiniz? Umarım sıkıntılı bir durum çıkmamıştır.
İyi misiniz? Umarım sıkıntılı bir durum çıkmamıştır.