• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatura detayları

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar Merhaba,
Vodafone online işlemler fatura detaylarına girince hat sahibine mesaj gidiyormu eskiden gitmiyordu hala aynımıki yakın zamanda deneyen varmı?

Kızlar Merhaba,
Vodafone online işlemler fatura detaylarına girince hat sahibine mesaj gidiyormu eskiden gitmiyordu hala aynımıki yakın zamanda deneyen varmı?
Kullanim detayini görmek istiyorsaniz ( arama ve mesaj kaydi ) güvenlik kodu istiyor ve bu kod telefona gidiyor ben denedim.

Dun kendk fatura detayıma baktım yukardada dıyen arkadas gıbj evet sıfre ıcın o telefona sms gıdıyor

Başkasının ozeline izinsiz bakmak hem ayıp hem süctur hem de kişinin cebine bir şifre gönderilir ve o şifreyi ekrana girmek zorundasiniz.
Eşimden şüpheleniyorum başka çarem yok, şifresi var zaten fatura detaylarınız incelendi diye bir mesaj yada giriş yapıldı diye gidermi

Vodafonu bilmem ama turkcel hattimin detayina bakinca hemen telefonuma, online islemler uzerinden dokumanlari incelediniz diye mesaj geliyor vodafondada ola bilir dikkat et bakacaksan tel yaninda oldugu zaman bak hemen mesaja mudahele ede bilesin

Şimdi söyle anlatayim kod istiyor deyince şifre anlamişsin açiklayayim. Online işlemlere şifre ile girdin faturalara tikladin her şey tamam kullanim detayi kismina tikladigin anda telefona guvenlik kodu gidiyor ve o kodu gırmen isteniyor kodu girmedigin surece detaylara bakamazsin . Online islem şifresi başka kullanim detayini gormek için istenen guvenlik kodu başka ve bu kodu telefon sahini belirlemiyor zaten otomatik gidiyor ve her seferde farkli kod oluyor.

Vodafonu bilmem ama turkcel hattimin detayina bakinca hemen telefonuma, online islemler uzerinden dokumanlari incelediniz diye mesaj geliyor vodafondada ola bilir dikkat et bakacaksan tel yaninda oldugu zaman bak hemen mesaja mudahele ede bilesin
Haklısınız ama tel hep yanında sadece gece şarja takar onada cesaret edebilirmiyim bilmiyorum yakalanırsam çok utanırım

Şimdi söyle anlatayim kod istiyor deyince şifre anlamişsin açiklayayim. Online işlemlere şifre ile girdin faturalara tikladin her şey tamam kullanim detayi kismina tikladigin anda telefona guvenlik kodu gidiyor ve o kodu gırmen isteniyor kodu girmedigin surece detaylara bakamazsin . Online islem şifresi başka kullanim detayini gormek için istenen guvenlik kodu başka ve bu kodu telefon sahini belirlemiyor zaten otomatik gidiyor ve her seferde farkli kod oluyor.
Vodafone değilmi? Eskiden böyle bir şey yoktu turkcellde vardı ama vodafonede sadece şifre yeterliydi

Vodafone değilmi? Eskiden böyle bir şey yoktu turkcellde vardı ama vodafonede sadece şifre yeterliydi
vodafone : Eşinin telefonunu alıyorsun '' S '' yazıp '7000 '' ne msj atıyorsun bi şifre gelecek gelen şifreyi alıp vodafone onlıne ye giriyorsun internetten. oraya eşinin tlf nosunu yazıp aldığın şifreyle giriş yapıyorsun. ( bununla ilgili eşine herhangi bir msj bildirim vs gitmez ..gelen şifre msj nı eşinin telefonundan silmeyi unutma )

vodafone : Eşinin telefonunu alıyorsun '' S '' yazıp '7000 '' ne msj atıyorsun bi şifre gelecek gelen şifreyi alıp vodafone onlıne ye giriyorsun internetten oraya eşinin tlf nosunu yazıp aldığın şifreyle giriş yapıyorsun. ( bununla ilgili eşine herhangi bir msj bildirim vs gitmez ..gelen şifre msj nı eşinin telefonundan silmeyi unutma )
Yakın zamanda denedinizmi başka bir arkadaş güvenlik kodu istediğini söylüyor

Çok tesekkür ederim çok saolun, o zaman duşa girdiği zaman falan teli bırakırsa tabi hızlıca bakıp silmem lazım ama oda zor adam yanından ayırmıoki
Uyurken de bakabilirsin . Süphe bi defa girdi mi beyne her seyi yaptiriyor . Insallah dusundugunuz gibi degildir aldatma gibi.

Back
X