- 29 Haziran 2016
- 255
- 240
Ayy ağzınızdan bal damlıyooBende ilk gittigimde fatih beyle görüşmeye sadece görüşme bilgi alma diye gitmiştim bikaç doktorla.daha görüşürüm.diye planlıyordum eve geldim bi kaç gün içinde gidip hemen gün aldm 2 hafta sonrasına ve oldum ameliyatı :)) sizde inşallah 15 tatil diye gidip bir şekilde bir mucize olur ve bakmışınız bi kaç hafta sonra olmuşsunuz ameliyatı diye diliyorum :)
Evet genel anestezi ile yapılıyor işlem.Anlamıyorsun bile nasıl olduğunu.Sana en uygun olanına o karar verecektir gidip konuştuğunda :) His konusuna gelince benim 12 gün olmasına rağmen göğüs uçlarım eskisi gibi bin şükür his kaybım hiç olmadı :)
İnan benim de öyle bir dediğim bir dediğimi tutmuyorbi bakıyorum yaş geçiyor biran önce yaptırmam lazım diyorum bi bakıyorum dur para nı bi biriktir üff çok istiyorum ben yaa çok çok kafamda Fatih Uygur'u netleştirdim ama çok şükür.. Yoksa fiyat uygun diye Aydın'da yaptırıp geçecektim. İçimi rahatlatan Fayih bey oldu hoş daha kontrole gitmedim ki biz bence birlikte 15 tatilde yaptıracağız daha çok var yaa o değil o zamana kadar daha neler değişecek kimbilir.. 7 ay kosman 7 ay..
Ben 35 yaşîndaym ...ben ocak ayında oldum ameliyatı ve rahattım ama süreci düşünürsek yazın tabiki biraz daha zor deniz havuz olayı var terleme olacak dikislere zararı ne derece olur bilemiyorum..ve en önemlisi tatil den 15 gün yok sayacaksıniz sonrası dikkat isteyen bi zaman..kollar dikkatli kullanılcak ağır iş yapılmayacak..gibi gibi..ama beklemekte zor tabi hemen olmak istiyor insan :))N NVLN yardımlarınız için çok teşekkürler burdan bir arkadaşa da iki hafta sonrasına verilmişti tarih demek ki bu şekilde oluyor hep çok atmamaları bizim açımızdan daha iyi... Ben biraz da paranın tamamlanmasını düşünüyordum taksit de yapıyorlarmış gerçi kredi kartına ama kart lazım olur belki başka birşeye hem de çok yüklenmek istemiyorum belki parayı erken tamamlayabilirsem kışı beklemem sonbahar gibi olurum ben ameliyatı .. Aslında şöyle bir düşününce sonbaharda olmak daha mantıklı gibi geldi şu an... Hem deniz vs meseleleri bitmiş olacak hem hava da hafiften serinlemiş olur hem de kalın kıyafetleri giymeden tiril tiril kıyafetlerle rahat edebilirim...İyileşme süresi vs göz önüne alırsak yaza da hazır olmuş olurumYaş geçiyor derken kaç yaşındasınız ? Ben de Fatih Beyi netleştirdim daha görüşme yapmadan
Ben 35 yaşîndaym ...ben ocak ayında oldum ameliyatı ve rahattım ama süreci düşünürsek yazın tabiki biraz daha zor deniz havuz olayı var terleme olacak dikislere zararı ne derece olur bilemiyorum..ve en önemlisi tatil den 15 gün yok sayacaksıniz sonrası dikkat isteyen bi zaman..kollar dikkatli kullanılcak ağır iş yapılmayacak..gibi gibi..ama beklemekte zor tabi hemen olmak istiyor insan :))
Kollarını istesende kaldıramıyorsun ilk zamanlar.gerginlik.çok fazla oluyor artı dikişler çok taze cesaretin varsa kaldır :)))ki zaten kalkmıyo :)) 5 gün kadar desteksiz yattığınız yerden bile kalkamıyorsunuz.2 ay sırt üstü yattım 1 aydan sonra hafif yan yatabildim :))acaip baskı hissi oluuo ama sonucu düşünerek herşeye zevkle katlanılıyo...her ayna önünden geçerken şöyle bi poz verince değdi be demek gibisi yok :)))Acaba kollarımızı kaldırırsak ne oluyor? Siz ne güzel yaptırıp kurtulmuşsunuz :)
Kollarını istesende kaldıramıyorsun ilk zamanlar.gerginlik.çok fazla oluyor artı dikişler çok taze cesaretin varsa kaldır :)))ki zaten kalkmıyo :)) 5 gün kadar desteksiz yattığınız yerden bile kalkamıyorsunuz.2 ay sırt üstü yattım 1 aydan sonra hafif yan yatabildim :))acaip baskı hissi oluuo ama sonucu düşünerek herşeye zevkle katlanılıyo...her ayna önünden geçerken şöyle bi poz verince değdi be demek gibisi yok :)))
2 doğumum ve bir rahim amelyatm var yani anlıyorum :)) 1 hafta da biraz toparlamış olursunuz ağır değilse işiniz kimse anlamaz :))ilk 5 gün zorluuor sonra hızla iyileşme başlıyor.cocuklarınızı bi süre kucaklamazsanız sizin için iyi olur.benimde iki kızım var kimseler duymadan anlamadan ameliyatı oldum ve bana o zor zamanımda kızlarm yardımcı oldu :)sağolsunlar iyiki varlar en büyük destekcilerm tesellilerm kısaca nefes alma sebeplerim..allahm herkesin evladını korusun uzun ömürler versin ...konuyu nerden nereye getirdim :))))Ben de yarı dönük vaziyette yatmayı çook severim hafif göğüslerimin üstüne yani öyle olursa çok zorlanacağım desenize :)) Çcuklarım küçük kucak isteyen çok olur işim hep kollarımla zaten çok ağır olmasa da amelyatlı biri için ağır sayılabilecek şeyler kaldırıyorum.Ameliyatımı mümkünse cuma yada cumartesi olmak istiyorum ki yeni haftada işe dönebileyim kimselere çaktırmadan bu süreci atlatmak zorundayım ama halim olur mu kendimi nasıl hissederim hemen iyi olur muyum hiç bilmiyorum.Doğum yaptınız mı bilmiyorum gerçi aynı şeye benzemez tabii ama doğum sancıları gelirken insan öyle kötü oluyor hemen bitsin istiyor ama çok acı çekiliyor ama bebek dünyaya geldiği zaman herşey unutuluyor çünkü çekilen acı elde edilen sonuca değer
2 doğumum ve bir rahim amelyatm var yani anlıyorum :)) 1 hafta da biraz toparlamış olursunuz ağır değilse işiniz kimse anlamaz :))ilk 5 gün zorluuor sonra hızla iyileşme başlıyor.cocuklarınızı bi süre kucaklamazsanız sizin için iyi olur.benimde iki kızım var kimseler duymadan anlamadan ameliyatı oldum ve bana o zor zamanımda kızlarm yardımcı oldu :)sağolsunlar iyiki varlar en büyük destekcilerm tesellilerm kısaca nefes alma sebeplerim..allahm herkesin evladını korusun uzun ömürler versin ...konuyu nerden nereye getirdim :))))
Merhaba.. 9 haziranda ben de FAtih Bey e oldum .. Tesadüfen tanıştığım bir kişi önermişti .. Muayneye gittiğim gün ameliyat tarihi aldım.. Son derece sakin pozitif ve işine hakim bir doktor.. Hiç ağrım sızım olmadım.. Eve geldiğimde aprı kesici dahi almadım.. Hastane öncesi tahlil ve ultrasona hiç bir ücret ödemedim.. Bir hostes her dakika yanımdaydı.. Bir hafta sonra spor yapıyordum. Koktuk altı ve gögüs ucu tercih etmiyor.. Ama benim istediğim doğrultusunda gögüs ucunda oldum.. Diş çektirmekten daha kolay geçti benim için:)))
Teşekkürederim.. Ben hastaneden toparlanmış çoktım direnler iki gün kaldığı içim ve 3 yaşında küçük oğlum olduğu için iki gece kaşmayı tercih ettim.. Çıktığımda hiç ağrım sızım olmadı.. 15 gün ağır kaldırmamaya ve araba kullanırken sert hareketler yapmamaya özen gösterdim.. Bir hfta sırt üstü yatmak sıkıcıydı ama ilk kontrolden sonra yan yatmaya başldım mentor high profil takıldı sağ 375( daha buyuk olduğu için) dol 400 cc .. Memucu küçük kas altı yaptı doktorum..mem e ucumda hissizlik var ama zamanl geçicek.. 3 hafta denize girdim yüZdüm.. Sadece çok soğuk bir demize girmiştim orda donduklarını hissettim :))Aminn aminnn.. ;Benimkiler küçükler yardımcı olacaklarını sanmıyorum ne güzel yavrularınız size destek olmuşlar Allah bağışlasın evlatlarımızı güzel günlerini görelim inşallah hep.. Genelde çıt kırıldım bir yapım var ama doğumlardan sonra hemen ayaklandım mesela kimi bunu normal doğum yapmama bağladı kimi yaşıma ilk doğumumla son doğumum arası biraz var zaman geçmesine rağmen son doğumumda a hemen ayaklandım çok şükür..Rahim ameliyatı neden geçirdiniz çok geçmiş olsun yaşınız da genç gerçi artık hastalıklar yaşa filan bakmıyor Rabbim evlatlarımızı analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin .. Aslında bu ameliyatlar çok elzem ameliyatlar değil ama sanırım ameliyat olunca çok şey fark ettirecek belki doğumlardan sonra deforme olmasaydı ameliyat olmayı düşünmezdim kısa bir zamana kadar ameliyatların çok pahalı olduğunu düşündüğümden araştırma gereği bile duymamıştım daha sonradan forumdan birisinin mesajına denk geldim araştırma yapmaya başladım o şekilde öğrendim herşeyi benim düşündüğüm 50-60 milyar filandır diye düşünüyordum ameliyatları yani işte isterseniz cahillik diyin çevrede de öyle yaptıran filan olmayınca ben de kafamda iyice abartmışım demek kiSonra birkaç telefon görüşmesi yaptım çoğu doktor hakkı olarak tabii muayene ücreti alıyor o şekilde karar vermeye kalksam benim için külfetli olacak yani mesela 3-4 doktorla görüşmem.. Daha sonra ameliyathane yerleri vs hakkında blgi toplamaya başlayınca hamilelikte yaşadığım şeyleri tekrardan yaşıyor gibi oldum yani bazı doktorlar var öneriliyor ama muayenehanesi var sadece hastane ortamı yok bu da çok önemli bir etken dediğim gibi..
MerhabaSizin ameliyatınız yeni olmuş sayılır geçmiş olsun diyeyim öncelikle şimdi nasılsınız iyi misiniz?Toparlanabildiniz mi şu an yani hiç ameliyat olmamış gibi misiniz yoksa hafif hafif hissettiriyor mu kendini? Sizin ölçüleriniz neler kaç cc takıldı mümkünse paylaşabilir misiniz? Koltukaltı ben de istemem çok uzak kalıyor göğüse.Hem iz bakımından da her ne kadar görünmeyen bir yer diye de düşünsek yine de istemem benim de aklıma en yatkın olan göğüs altı kesisi tabii yine doktor karar verir... Diş dediiniz de yarın benim diş randevum var gerçekten neden böyle acaba diş olayları hep insanı korkutuyor
Teşekkürederim.. Ben hastaneden toparlanmış çoktım direnler iki gün kaldığı içim ve 3 yaşında küçük oğlum olduğu için iki gece kaşmayı tercih ettim.. Çıktığımda hiç ağrım sızım olmadı.. 15 gün ağır kaldırmamaya ve araba kullanırken sert hareketler yapmamaya özen gösterdim.. Bir hfta sırt üstü yatmak sıkıcıydı ama ilk kontrolden sonra yan yatmaya başldım mentor high profil takıldı sağ 375( daha buyuk olduğu için) dol 400 cc .. Memucu küçük kas altı yaptı doktorum..mem e ucumda hissizlik var ama zamanl geçicek.. 3 hafta denize girdim yüZdüm.. Sadece çok soğuk bir demize girmiştim orda donduklarını hissettim :))
Hayırlı uğulu olsun :) darısı olmayanların başına inşşş :) kas altı olmasına rağmen çok ağrınız olmamış benim de kas altı olurmuş oldukça korkutuyor çünkü öğretmenim ve 15 tatilde anca yaptırabileceğim :/ sizce 15 gün hatta 1 hafta izin alsam 20 gün filan yeterli mi. Ve ödem şişkinliğim az da olsa iner mi? Çocuklar diğer öğretmenler anlarsa eyvahhTeşekkürederim.. Ben hastaneden toparlanmış çoktım direnler iki gün kaldığı içim ve 3 yaşında küçük oğlum olduğu için iki gece kaşmayı tercih ettim.. Çıktığımda hiç ağrım sızım olmadı.. 15 gün ağır kaldırmamaya ve araba kullanırken sert hareketler yapmamaya özen gösterdim.. Bir hfta sırt üstü yatmak sıkıcıydı ama ilk kontrolden sonra yan yatmaya başldım mentor high profil takıldı sağ 375( daha buyuk olduğu için) dol 400 cc .. Memucu küçük kas altı yaptı doktorum..mem e ucumda hissizlik var ama zamanl geçicek.. 3 hafta denize girdim yüZdüm.. Sadece çok soğuk bir demize girmiştim orda donduklarını hissettim :))
Maaşallah nazarım değmesin size inşallah benim ameliyatım da böyle sıkıntısız ve acısız olur.. 400 cc gözümde canlandıramıyorum boyunuz ve kilonuz ne kadar acaba? Şu an c cup mı d cup mı oldunuz? Ben bazı yabancı kaynaklardan bakıyorum mesela fotoğraflara 400 cc benim gibi zayıf olanlara takılmış çok da hoş bi görüntü olmuş ama forumda mesela 400 cc kullanan pek yok.Bir de sizi yakalamışken göğüs altı çevreniz kaç cm onu da sorayım :))
Regl döneminde de olabiliyor özellikle sormuştum ameliyat öncesi :)))Tiramisu35 bende 30 yaşındayım evliyim henüz çocuğum yok. Planlarım arasında evlenmeden önce yaptırmak vardı ama bi türlü nasip olmadı. Evleneli nerdeyse 3 yıl olacak hala tık yok erteliyorum ve en güzel yaşlarımı onlarsız geçiriyorum bu yaz olacaktı parayı ayarlayamadım ağustos sonunda okullar açılacak anca 15 tatile kaldım para biriktireceğim sürekli bir şey çıkıp erteleniyo sinir oluyorum artık. Regl dönemine denk gelirse yapar mı acaba şans bu bana denk gelir yine ertelerim
Oh valla başka bi engel kalmadı o zamanRegl döneminde de olabiliyor özellikle sormuştum ameliyat öncesi :)))
Tiramisu35 bende 30 yaşındayım evliyim henüz çocuğum yok. Planlarım arasında evlenmeden önce yaptırmak vardı ama bi türlü nasip olmadı. Evleneli nerdeyse 3 yıl olacak hala tık yok erteliyorum ve en güzel yaşlarımı onlarsız geçiriyorum bu yaz olacaktı parayı ayarlayamadım ağustos sonunda okullar açılacak anca 15 tatile kaldım para biriktireceğim sürekli bir şey çıkıp erteleniyo sinir oluyorum artık. Regl dönemine denk gelirse yapar mı acaba şans bu bana denk gelir yine ertelerim
Amin saolun.. Boyum 1.73 kilom 59.. Doğum kilolarım çoktu ve toplamda 4 yıl emZirince deformasyon mehaydı:)) şuan 75 c giyiyorum.. C kap oldum gögüsüm 92 cm şuan...Maaşallah nazarım değmesin size inşallah benim ameliyatım da böyle sıkıntısız ve acısız olur.. 400 cc gözümde canlandıramıyorum boyunuz ve kilonuz ne kadar acaba? Şu an c cup mı d cup mı oldunuz? Ben bazı yabancı kaynaklardan bakıyorum mesela fotoğraflara 400 cc benim gibi zayıf olanlara takılmış çok da hoş bi görüntü olmuş ama forumda mesela 400 cc kullanan pek yok.Bir de sizi yakalamışken göğüs altı çevreniz kaç cm onu da sorayım :))
Ben bahsettiğim gibi çok kolay atlattım.. Burada yazılanlara göre alıştırmıştım kendimi ama hiç öyle olamadı.. Bünyeden bünyeye değişebiliyor tabii.. Ama 20 gün çok uzun bir zaman mutlaka toparlanırsınız..Hayırlı uğulu olsun :) darısı olmayanların başına inşşş :) kas altı olmasına rağmen çok ağrınız olmamış benim de kas altı olurmuş oldukça korkutuyor çünkü öğretmenim ve 15 tatilde anca yaptırabileceğim :/ sizce 15 gün hatta 1 hafta izin alsam 20 gün filan yeterli mi. Ve ödem şişkinliğim az da olsa iner mi? Çocuklar diğer öğretmenler anlarsa eyvahh
Gögüs altımı sormuşsunuz bilmiyorum açıkcası :)) belim 61 cmAmin saolun.. Boyum 1.73 kilom 59.. Doğum kilolarım çoktu ve toplamda 4 yıl emZirince deformasyon mehaydı:)) şuan 75 c giyiyorum.. C kap oldum gögüsüm 92 cm şuan...