Fatih Uygur mu Cenk Tokat mı?

Evet bana da bir arkadaş görmeme izin verdi harika olmuş.. Ben 15 tatile erteledim ve Fatih Uygur'a gideceğim. Dediğiniz gibi memnun olan sayı çoğunlukta :) benim daha çok var o süreç nasıl geçer bilmiyorum sadece koltuk altı mı yapıyor acaba yoksa gögüs altı da yapar mı?

Hanımlar... ölçülerinizi de yazar mısınız ve kaç cc takıldı acabaa

Hanımlar... ölçülerinizi de yazar mısınız ve kaç cc takıldı acabaa

Bana 375 cc takıldı ama istediğim boyuttan baya küçük duruyo bende maalesef derim çok sıkı olduğu için ve önceden çok sporla uğraşıp göğüs kaslarımı çok güçlü hale getirdiğim için daha büyük Bi cc bana takılamazdı dört doktora gittim istediğime en yakın ölçüyü en büyüm ölçüyü Fatih bey vermişti ameliyat oldum sürekli whatsapptan Bi şeyler soruyorum hemen yetişiyor imdadıma çok iyi Bi doktor

Merhaba, sizin adınıza çok sevindim. Hayırlı olsun Bende 15 tatilde düşünüyorum. Fatih beye gitmeyi düşünüyorum. Meme altı mı koltuk altı mı? İsteğe göre mi yapıyor acaba? Ve boyutu tamamen size mi bırakıyor yoksa kime ne kadar yakışacağını mı söylüyor?

Can'ım ben gittiğimde en büyük olanı istemiştim bana 375 cc taktı ama ağır spor yaptığım için göğüs bölgem kaslandığı için büyük durmadı istediğim boyut için ikinci ameliyatı düşünüyorum Bi sene sonra onun içinde kesin Fatih hocama gidicem yine meme altında çok minik izlerim var o sana en yakışana karar verecektir emin ol küçükten yana Bi doktor değil hiçbi doktor tamamen sana bırakmaz ameliyatta dener kapanabileni yapar

Canım koltuk altını hiç düşünme derim ben meme altından yapılan bence de en uygunu tabii doktor karar veriyor ama bir de meme ucundan yapılan var o bana korkunç geliyor varsın azıcık iz kalsın zaten göğsün altında göğüsler de hep dik duracak değil ya zamanla biraz kendini aşağı bırakırsa ordaki izler görünmez bile ya fatih beye bi gidesim var anlatamam :)))

Bildiģim kadar koltuk altından pek önermiyor fatih bey.benim hem dikleştirme hem protez yaptı lollipop şeklinde dikişim var jel kullaniyorum 6 aydır silikleşti biraz izler...ki dediğiniz gibi meme altından olunca kesi zaten hiç gözükmez ...fatih bey işinde mükemmel ve çok güleryüzlu...

Valla benim de çok fena var artık netleştirdim gibi kafamda 15 tatil diye ama 7 ay var yaaa bu yaz para durumunu ayarlayabilseydim olmuş olcaktım belki de ama nasip.. O değil de 15 tatilde yetişecek mi ameliyat öncesi kan tahlili ultrason, onlar takıldı kafama. Hoş daha çok var niye takıyorsam
Benim de istediğim göğüs altı ondan sordum bende doktora mı bağlı diye. İz hiç önemli değil büyüsünler yeteki

Tahliller 1 saatlik iş sıkıntı yapmayın..kan ve ultrasyon tamam.

Eşime kalsa o da kışın diyor okul açısından zor olmasın diye 15 tatili düşünebilirim ben de.. Daha önceden ufak bir operasyon geçirmiştim iki kere de endoskopi için kısa süreli narkoz aldım ayılmam biraz güç oluyor ama iyileşme sürecini hiç bilemiyorum açıkcası 3 tane doğum yaptım ama normal doğumdu iyileşme ve acı süreci kişiden kişiye değişiyor benim de hem çocuklarım için hem de iş için hemen toparlanmam lazım ,belki sonbahar gibi giderim hala ince kıyafetler giyiyorken ameliyat olmak güzel olur...Yani kafam gerçekten çok karışık bir yazdığım ötekini tutmuyor zamanı kestiremiyorum sadece tabii cc meselesi filan da var daha ama doktra gitmediğim için onlar da askıda şu an benim için..

Onlar için ayrı ücret ödüyor muyuz yoksa içinde mi acaba?
Ayrı ücret ödenmiyor hepsi içinde.ameliyat öncesi yapılan tahlil film ve ameliyat çıkışı giydirdikleri bustiýer dahil.kısaca tek ücret ödüyorsun ve herşey bitmiş iki füzeyle eve dönüuorsun :)sonraki olan kontroller de ücretsiz degalarca gidiyorsun kuruş ödemiyorsun bi daha

Çok teşekkür ederim cevabınız benim için çok değerli aynı fiyat olması da çok kayda değer birşey bir kere daha doğru bir seçim yapacağımdan emin oldum inşallah Allah pişman ettirmesin :) cc konusunda da içimi rahatlatacak birşeyler olursa değmeyin keyfime :))

Cc konusunda da en doğalıni yaptı bende çok tedirgindim cok küçük olur pişman olurum çok büyük olur benden önce heryere giderler diye :)) doktor bey dedi en doğalını yapcam ne küçük ne de vücuduna fazla büyük ve oyle de oldu tam istedigim gibi.doktor bey omuz genişligini kilo ve boy göz önunde bulundurarak protez boyutuna karar veriyor.deri esnekligi de önemli tabikii

İnan benim de öyle bir dediğim bir dediğimi tutmuyor bi bakıyorum yaş geçiyor biran önce yaptırmam lazım diyorum bi bakıyorum dur para nı bi biriktir üff çok istiyorum ben yaa çok çok kafamda Fatih Uygur'u netleştirdim ama çok şükür.. Yoksa fiyat uygun diye Aydın'da yaptırıp geçecektim. İçimi rahatlatan Fayih bey oldu hoş daha kontrole gitmedim kibiz bence birlikte 15 tatilde yaptıracağız daha çok var yaa o değil o zamana kadar daha neler değişecek kimbilir.. 7 ay kosman 7 ay..

herzaman sorulara açığım..sizi anlıyorum karar verme aşamsından bende geçtim zor ama gözü karartmayınca da olmuyor ☺
Teşekkür ederim Aynen gözü karartmayınca olmuyo. Sayenizde doktoru netleştirdim kafamda, en yakın zamanda gidp muayene olmayı ve taaaa 15 tatile gün almayı planlıyorum ( çok var aslında gün almak komik olcak) çok istiyorum yaa

Bende ilk gittigimde fatih beyle görüşmeye sadece görüşme bilgi alma diye gitmiştim bikaç doktorla.daha görüşürüm.diye planlıyordum eve geldim bi kaç gün içinde gidip hemen gün aldm 2 hafta sonrasına ve oldum ameliyatı :)) sizde inşallah 15 tatil diye gidip bir şekilde bir mucize olur ve bakmışınız bi kaç hafta sonra olmuşsunuz ameliyatı diye diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…