- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
Gögüs altımı sormuşsunuz bilmiyorum açıkcası :)) belim 61 cm
İnşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederimmmBen bahsettiğim gibi çok kolay atlattım.. Burada yazılanlara göre alıştırmıştım kendimi ama hiç öyle olamadı.. Bünyeden bünyeye değişebiliyor tabii.. Ama 20 gün çok uzun bir zaman mutlaka toparlanırsınız..
Cenk bey gazi hastanesinin eski doktoru. Dolayisiyla kendi ameliyat ekibi var. Ve hastalari icin ayrilmis ozel bir kat. Mesela bi erkan teyin i arastirin. Ameliyatlarina hep onunla beraber girer.adam hem agri hem anestezi doktoru ve alaninda çok basarili. Bir doktoru hastanede calismiyo ekibi yok diye degerlendirmek cok yanlis. Her zaman icin doktorun el becerisi ve hasta yorumlarini baz alin. Ben meme ve burun disinda 3-5 ameliyata girdim fakat anesteziyi en iyi ayarlayan erkan beydi. Tekniker degil kendisi doktor.Ben de Fatih Beyi düşünüyorum , okuduğum olumlu yorumlar beni çok duygulandırmıştı açıkcası yarık dudağı olan bir bebeği ameliyat edip o bebeğin şu anda 11 yaşında bir çocuk olması,40 yıldır saçının bir bölgesi kel kalmış bir beyefendinin özgüven sorununu ameliyatla tekrardan geri kazandırması,meme kanseri yüzünden göğsünü kaybeden genç bir kızın babasının yazdığı yorumlar,kızımı tekrardan hayata kattınız,demesi...Bunlar benim için çok önemliydi.Herkes Fatih Beyin çok efendi biri olduğunu söylüyor.Hastane ortamında olması,kurumsal bir yerde çalışması bana göre büyük artı.Tabii Cenk Bey de muhtemelen bunları yapmıştır ama en önemli etken benim için Cenk Bey'in muayenehanesi olması kendine ait bir ameliyat ekibinin ve ameliyat yerinin olmayışı bana göre eksidir.Hastanelerle anlaşma yapıp oradaki ekibi kiralıyorlar bu yüzden de parayı nakit alıyorlar zaten. bu şekilde doğum yaptıran kadın doğum doktorları da var hamileyken de o tarz doktorları seçmemiştim belki başkası için problem değildir bu ama ben bunlara dikkat ediyorum.Umarım mhangi doktor olursa olsun olumlu sonuçlar alırsınız.
Cenk bey gazi hastanesinin eski doktoru. Dolayisiyla kendi ameliyat ekibi var. Ve hastalari icin ayrilmis ozel bir kat. Mesela bi erkan teyin i arastirin. Ameliyatlarina hep onunla beraber girer.adam hem agri hem anestezi doktoru ve alaninda çok basarili. Bir doktoru hastanede calismiyo ekibi yok diye degerlendirmek cok yanlis. Her zaman icin doktorun el becerisi ve hasta yorumlarini baz alin. Ben meme ve burun disinda 3-5 ameliyata girdim fakat anesteziyi en iyi ayarlayan erkan beydi. Tekniker degil kendisi doktor.
Bende sizin gibi cok arastiran biriyim. Kurumsallik onemli ama her kurumsalda mukemmel degil. Ben fatih beyi tanimam etmem onun icin soylemiyorum ama bende kurumsal ve prof diye bi operasyon gecirdim uyanamiyodum. Senin kriterin kurumsallik olabilir benimkide el deneyimi ve aldigi egitim, uzmanlastigi alanlar gibi.Kurumsallık ve standart bir hizmet kalitesinin olması benim için çok öenmli.Bu demek değil ki Cenk Bey kaltesiz hizmet veriyor.Ama Cenk Bey bireysel bir iş yapıyor birkaç kişiden oluşmak üzere kendi ekibi olabilir ona birşey demiyorum.Bu benim ilk deneyimim olacak siz tecrübelisiniz bu konularda bakış açılarımız farklı tabii,aynı şey olmasa da 3 tane doğum yaptım ve hastane-doktor süreçlerinde o kadar çok şey öğrendim ki anlatamam.O yüzden bana göre kurumsallık önemli,doktor önemli,hepsini bir bir araştırıyorum tabii,ekolde oğlum genizeti ameliyatı olmuştu kulaklarından sıvı alınmıştı çok aşina olmasam da ameliyat süreci yaşamıştık anestezi doktoru var oranın da dediğiniz gibi tekniker değil,Fatih Beyin yorumlarını da okudum ben pimpirikli bir insanım olumsuz birşey hissetsem yada okusam sırf kurumsal diye orada ameliyat olacak değilim tabii,ama benim de bir hasta olarak baz aldığım değerler var ve diğer mesajımda da dediğim gibi bunlar kişiden kişiye değişir ama ben bu şekilde düşünüyorum.Fatih Beye muayene olduktan sonra tam kararımı vereceğim herhangi olumsuz birşey olmazsa orda olacağım ameliyatımı inşallah.
Bende sizin gibi cok arastiran biriyim. Kurumsallik onemli ama her kurumsalda mukemmel degil. Ben fatih beyi tanimam etmem onun icin soylemiyorum ama bende kurumsal ve prof diye bi operasyon gecirdim uyanamiyodum. Senin kriterin kurumsallik olabilir benimkide el deneyimi ve aldigi egitim, uzmanlastigi alanlar gibi.
Ekibi her zamanda ayni degismiyor. Ha degisse yada bu kadar ilgili alakali olmasa ve ameliyat sonrasi arkanda durmasa ben ozelim arkadas ameliyatini yaptim gule gule dese haklisin. Ama tercih meselesi tabi saygi duymak lazim
kızlar merhaba 3 sene önce üye olmustum.ama hala meme ameliyatı olamadım.çünkü ikinci bebeğim oldu.fatih uygura ameliyat olanlar resminiz varsa görebilirmiyim.
Merhabalar, inanın bu forum beni çok mutlu etti benimle aynı derdi paylaşan insanları görmek beni çok rahatlattı. Cenk bey ve Fatih bey arasında kararsızım ben de. Fakat ameliyatı ancak yazın olabilirim şuan maddi gücüm yok ancak 4bin tl biriktirebildim 2-3 bin tl daha biriktirmem lazım anladığım kadarıyla Fatih bey kalanını taksit yapar mı bilginiz var mıdır, yaparsa hangi bankaya yapabilir ?
Evet ne güzel söylediiz öyle :) 4 bin tl biriktirebildim ben 7500müş 3500 tl daha lazım taksit yaparlarsa benden mutlusu olmaz gerçekten hem yazın zor oluyormuş terlemek falan... sargılarınTaksit yapıyorlar. Ama ekolü arayıp bilgi alabilirsiniz bu konuda. Hangi bankaya nedir ne değildir bilemiyorum çünkü. Hem şimdi olursanız yaza tamamen iyileşmiş olursunuz
Evet ne güzel söylediiz öyle :) 4 bin tl biriktirebildim ben 7500müş 3500 tl daha lazım taksit yaparlarsa benden mutlusu olmaz gerçekten hem yazın zor oluyormuş terlemek falan... sargıların
Ağzınızdan bal damlıyor vallahi :) ama iyileşememesinden korkmuyor değilim okulum başlayacak sömestrdan sonra :)Evet hem o var Hem de ne bileyim mesela yaza kadar şekli de güzelleşmiş olur yumuşamış olur oturmuş olur vs.. inşallah kredi işi olur da siz de bir an önce hayalinize kavuşursunuz :))
Ağzınızdan bal damlıyor vallahi :) ama iyileşememesinden korkmuyor değilim okulum başlayacak sömestrdan sonra :)
Benim konum var orayı da okuyabilirsiniz ben kas altı oldum ama hiç ağrı sızı çekmedim diyebilirim sadece bacaklarımdan yağ alınıp göğsüme enjekte edildi daha doğal görünüm olsun diye, sadece yağ alınan yerlerde acı oldu yağ dokusu fazla yoktu büyük ihtimalle o yüzden ağrı çektim. Ameliyatı olduğum zaman 46 kiloydum şu an silikonların ve kışın verdiği rahatlıkla 48 olmuşum
En fazla 1 haftaya oldukça rahatlarsınız zaten öğrenci olduğunuz için kollarınızla ağır kaldıran bir işiniz olmadığı için kolaylıkla iyileşme süreciniz olur. Sonrası yazın gelsin bikiniler gitsin v yakalar
Ben cenk beyın hastasıyım. 10. Seneme girdim. Cok memnunm. Doktorumlada her izmire gittiğimde görüşürüm bi kontrol yaptırrırım. Suanda emziriyorum. Herhangi bi sıkıntım yokameliyat oldunuz mu sonuctan memnun kaldiniz mi acaba? ve kime oldunuz?
Ben cenk beyın hastasıyım. 10. Seneme girdim. Cok memnunm. Doktorumlada her izmire gittiğimde görüşürüm bi kontrol yaptırrırım. Suanda emziriyorum. Herhangi bi sıkıntım yok