Fatih Uygur mu Cenk Tokat mı?

Gögüs altımı sormuşsunuz bilmiyorum açıkcası :)) belim 61 cm

92-61 ... resmen manken gibi olmuşsunuz maaşallah size Boy ve kilo oranımız sizinle tutmuyor maalesef göğüs altını sormamın nedeni zayıf olmama rağmen geniş göğüs altı çevrem var. Ama 75 beden giydiğinize göre benden daha ince göğüs altınız var demek benim bedenim 80. a cupı bile dolduramıyorum orası ayrı acaba benim c cup olmam için kaç cc takılması gerekri

İnşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederimmm

Cenk bey gazi hastanesinin eski doktoru. Dolayisiyla kendi ameliyat ekibi var. Ve hastalari icin ayrilmis ozel bir kat. Mesela bi erkan teyin i arastirin. Ameliyatlarina hep onunla beraber girer.adam hem agri hem anestezi doktoru ve alaninda çok basarili. Bir doktoru hastanede calismiyo ekibi yok diye degerlendirmek cok yanlis. Her zaman icin doktorun el becerisi ve hasta yorumlarini baz alin. Ben meme ve burun disinda 3-5 ameliyata girdim fakat anesteziyi en iyi ayarlayan erkan beydi. Tekniker degil kendisi doktor.

Kurumsallık ve standart bir hizmet kalitesinin olması benim için çok öenmli.Bu demek değil ki Cenk Bey kaltesiz hizmet veriyor.Ama Cenk Bey bireysel bir iş yapıyor birkaç kişiden oluşmak üzere kendi ekibi olabilir ona birşey demiyorum.Bu benim ilk deneyimim olacak siz tecrübelisiniz bu konularda bakış açılarımız farklı tabii,aynı şey olmasa da 3 tane doğum yaptım ve hastane-doktor süreçlerinde o kadar çok şey öğrendim ki anlatamam.O yüzden bana göre kurumsallık önemli,doktor önemli,hepsini bir bir araştırıyorum tabii,ekolde oğlum genizeti ameliyatı olmuştu kulaklarından sıvı alınmıştı çok aşina olmasam da ameliyat süreci yaşamıştık anestezi doktoru var oranın da dediğiniz gibi tekniker değil,Fatih Beyin yorumlarını da okudum ben pimpirikli bir insanım olumsuz birşey hissetsem yada okusam sırf kurumsal diye orada ameliyat olacak değilim tabii,ama benim de bir hasta olarak baz aldığım değerler var ve diğer mesajımda da dediğim gibi bunlar kişiden kişiye değişir ama ben bu şekilde düşünüyorum.Fatih Beye muayene olduktan sonra tam kararımı vereceğim herhangi olumsuz birşey olmazsa orda olacağım ameliyatımı inşallah.

Bende sizin gibi cok arastiran biriyim. Kurumsallik onemli ama her kurumsalda mukemmel degil. Ben fatih beyi tanimam etmem onun icin soylemiyorum ama bende kurumsal ve prof diye bi operasyon gecirdim uyanamiyodum. Senin kriterin kurumsallik olabilir benimkide el deneyimi ve aldigi egitim, uzmanlastigi alanlar gibi.
Ekibi her zamanda ayni degismiyor. Ha degisse yada bu kadar ilgili alakali olmasa ve ameliyat sonrasi arkanda durmasa ben ozelim arkadas ameliyatini yaptim gule gule dese haklisin. Ama tercih meselesi tabi saygi duymak lazim

Sadece kurumsallık değil hasta yorumları da çok önemli burda o kadar olmasa da farklı yerlerden doktor hakkında yazılan yorumları tek tek okudum Fatih bey başarılı bir cerrah ikiz kardeşi var o da doktor kbb alanında çalışıyor o da. Ayrıca Fatih bey doçent , farklı doktor araştırmalarım da olmuştu operatör doktor olan (isim vermeyim ) ücreti daha yüksek olan ve bazı hastaların olumsuz yorum yaptığı birkaç doktor daha yüksek fiyata çalıştığını öğrendim. Açıkcası doçent oluşu,kurumsallık,hasta memnuniyeti,bir de Fatih beyle sosyal medyadan yazışma şansım oldu kendisi çok kibar bir beyefendi birkaç kişiye mail atmıştım cevap verme tenezzülünde bulunmadılar Fatih bey bu anlamda da bana sıcak ve ilgili geldi. Ve sonrasında yine sosyal medyadan ameliyatını yaptığı birisiyle ayrıntılı konuşma şansım oldu Almanya'dan gelmiş ameliyat olmak için birebir soru sordum merak ettiğim herşeyi öğrenebildim burdan birkaç arkadaş daha Fatih beye ameliyat oldu onlar da çok memnun kaldılar bütün bunların ışığında doğru tercih yaptığımı düşünüyorum Rabbim pişman ettirmesin 161 boyum var 46 kiloyum göğüs dokum 1 cm hiç yok gibi birşey inanın ufak da olsa göğüslerim olsaydı belki de ameliyat olmayı düşünmezdim sonuçta herkes büyük yada normal göğüslere sahip olacak diye birşey yok ama her yaz bikini üstü almaktan göğüslerim komik mi duruyor düşüncesinden sıyrılacağım için çok mutluyum aslında yine bu kararı almama sizin etkileriniz çok ilk başta hep sizin yazılarınızı okudum bilgi toplamak için daha önceden estetik operasyonların çok pahalı olduğunu düşünerek araştırma zahmetine bile girmemiştim daha sonradan yazılarınıza denk geldim öylesine okumaya başlamıştım fiyatlara da denk gelince düşündüğüm kadar pahalı olmadığını öğrenince çok sevindim .. Eşime de durumu utana sıkıla açıkladım ama sağ olsun hep benim yanımda destek veriyor o da belki de bana üzülmeyeyim diye söyleyemiyordu ama sonuçta bu göğüs hani insan saçını uzatırsın saçını kestirirsin yada boyatırsın ama bu böyle birşey değil ki... İşte bunları düşünerek sizlerin de yorumları sayesinde ameliyat olmaya karar verdim

Merhabalar, inanın bu forum beni çok mutlu etti benimle aynı derdi paylaşan insanları görmek beni çok rahatlattı. Cenk bey ve Fatih bey arasında kararsızım ben de. Fakat ameliyatı ancak yazın olabilirim şuan maddi gücüm yok ancak 4bin tl biriktirebildim 2-3 bin tl daha biriktirmem lazım anladığım kadarıyla Fatih bey kalanını taksit yapar mı bilginiz var mıdır, yaparsa hangi bankaya yapabilir ?

Taksit yapıyorlar. Ama ekolü arayıp bilgi alabilirsiniz bu konuda. Hangi bankaya nedir ne değildir bilemiyorum çünkü. Hem şimdi olursanız yaza tamamen iyileşmiş olursunuz

Taksit yapıyorlar. Ama ekolü arayıp bilgi alabilirsiniz bu konuda. Hangi bankaya nedir ne değildir bilemiyorum çünkü. Hem şimdi olursanız yaza tamamen iyileşmiş olursunuz
Evet ne güzel söylediiz öyle :) 4 bin tl biriktirebildim ben 7500müş 3500 tl daha lazım taksit yaparlarsa benden mutlusu olmaz gerçekten hem yazın zor oluyormuş terlemek falan... sargıların

Ekol hastanesi sadece 3'e bölüyormuş kötü oldu bu.. Kredi çekebilirim 3500 civarında bana çıkar inşallah

Evet ne güzel söylediiz öyle :) 4 bin tl biriktirebildim ben 7500müş 3500 tl daha lazım taksit yaparlarsa benden mutlusu olmaz gerçekten hem yazın zor oluyormuş terlemek falan... sargıların

Evet hem o var Hem de ne bileyim mesela yaza kadar şekli de güzelleşmiş olur yumuşamış olur oturmuş olur vs.. inşallah kredi işi olur da siz de bir an önce hayalinize kavuşursunuz :))

Evet hem o var Hem de ne bileyim mesela yaza kadar şekli de güzelleşmiş olur yumuşamış olur oturmuş olur vs.. inşallah kredi işi olur da siz de bir an önce hayalinize kavuşursunuz :))
Ağzınızdan bal damlıyor vallahi :) ama iyileşememesinden korkmuyor değilim okulum başlayacak sömestrdan sonra :)

Ağzınızdan bal damlıyor vallahi :) ama iyileşememesinden korkmuyor değilim okulum başlayacak sömestrdan sonra :)

Benim konum var orayı da okuyabilirsiniz ben kas altı oldum ama hiç ağrı sızı çekmedim diyebilirim sadece bacaklarımdan yağ alınıp göğsüme enjekte edildi daha doğal görünüm olsun diye, sadece yağ alınan yerlerde acı oldu yağ dokusu fazla yoktu büyük ihtimalle o yüzden ağrı çektim. Ameliyatı olduğum zaman 46 kiloydum şu an silikonların ve kışın verdiği rahatlıkla 48 olmuşum
En fazla 1 haftaya oldukça rahatlarsınız zaten öğrenci olduğunuz için kollarınızla ağır kaldıran bir işiniz olmadığı için kolaylıkla iyileşme süreciniz olur. Sonrası yazın gelsin bikiniler gitsin v yakalar

Kaç cc oldunuz acaba ? :) Çok sevindim senin adına atlatmışsın :) 20 şubatta okulum açılıyor, ameliyat günü almak kolay mı yoğun oluyor mu mesela şubatın ilk haftası gibi olsam iyi olur sanki iyileşmek adına :) Ben 172 boyundayım 65 kiloyum zayıf da değilim dokum çok çok az tabi göreceli kavram bu ama gerçekten 50 kilo olduğum zamanlar tahta gibiydi hesaplayın artık. Göğüs büyümem de durdu haliyle yaşım büyük..

ameliyat oldunuz mu sonuctan memnun kaldiniz mi acaba? ve kime oldunuz?
Ben cenk beyın hastasıyım. 10. Seneme girdim. Cok memnunm. Doktorumlada her izmire gittiğimde görüşürüm bi kontrol yaptırrırım. Suanda emziriyorum. Herhangi bi sıkıntım yok

Ben cenk beyın hastasıyım. 10. Seneme girdim. Cok memnunm. Doktorumlada her izmire gittiğimde görüşürüm bi kontrol yaptırrırım. Suanda emziriyorum. Herhangi bi sıkıntım yok

cok agri oluyor mu acaba? bi hafta sonrasinda ise baslayabilir miyim bi de bacaktan yag alip goguse enjekte ediyor mu acaba o doktor da? oyle bisiler okudum bu doktor o doktor muydu bilemedm.instada da foto yok oncesi sonrasi keske olsaydi...agri oldu mu en cok merak ettigim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…