Fatih Uygur mu Cenk Tokat mı?

selyLa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
34
24
29
Kızlar merhaba, yeni üye oldum ama 1 haftadır sürekli forumdaki meme estetiği mesajlarını okuyorum. Sonuçta göğüs büyütme ameliyatı için İzmir' de 2 isim netleşti aklımda Cenk Tokat ve Fatih Uygur.
Ama ben bir hata yapıp Cenk Tokat'a muayene olmadan Fatih Uygur'la görüşür görüşmez ameliyat günü aldım. Zamanım biraz kısıtlı olduğu için aceleci davrandım ama sürekli Cenk Tokat kurcalıyor aklımı

Bu iki isim hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi? iki kişiden birine Göğüs büyütme ameliyatı olmuş olanlar sonuçları paylaşırsa çok sevinirim. Hatta Ufuk Bilkay da var onunla ilgili de bir ara git gel yaşadım.
Ameliyatım Temmuz' un ortasında, yanlış tercih yapmış olmaktan korkuyorum
Ön ödeme yapmış olmama rağmen hala değiştirme ihtimalim var önemli olan ameliyat sonucu :/

Şimdiden çok teşekkürler, umarım olabildiğince çabuk dönüşler alırım

Ben de Fatih Beyi düşünüyorum , okuduğum olumlu yorumlar beni çok duygulandırmıştı açıkcası yarık dudağı olan bir bebeği ameliyat edip o bebeğin şu anda 11 yaşında bir çocuk olması,40 yıldır saçının bir bölgesi kel kalmış bir beyefendinin özgüven sorununu ameliyatla tekrardan geri kazandırması,meme kanseri yüzünden göğsünü kaybeden genç bir kızın babasının yazdığı yorumlar,kızımı tekrardan hayata kattınız,demesi...Bunlar benim için çok önemliydi.Herkes Fatih Beyin çok efendi biri olduğunu söylüyor.Hastane ortamında olması,kurumsal bir yerde çalışması bana göre büyük artı.Tabii Cenk Bey de muhtemelen bunları yapmıştır ama en önemli etken benim için Cenk Bey'in muayenehanesi olması kendine ait bir ameliyat ekibinin ve ameliyat yerinin olmayışı bana göre eksidir.Hastanelerle anlaşma yapıp oradaki ekibi kiralıyorlar bu yüzden de parayı nakit alıyorlar zaten. bu şekilde doğum yaptıran kadın doğum doktorları da var hamileyken de o tarz doktorları seçmemiştim belki başkası için problem değildir bu ama ben bunlara dikkat ediyorum.Umarım mhangi doktor olursa olsun olumlu sonuçlar alırsınız.

Bende Fatih Uygur'un ismini çok duydum. Geriye dönük çok fazla okudum. Biraz da araştırdım. Aydın'da olmazsa muayene olmaya gidebilirim bende. Benim de kafam allak bullak. Fatih Uygur fiyat olarak ne söyledi acaba, birde ödeme şekillerinde yardımcı oluyor mu taksit gibi

Kurumsal bir firma olmasının bu şekilde artıları var.4 taksit yapabileceklerini söylediler.Fiyat olarak da 6500 tl dediler bana telefondan.Kışa doğru muayene olmayı düşünüyorum akabinde de ameliyat olacağım inşallah.

Benim doktor peşin fiyatına olur diyor. Taksit olması çok ikna edici.. Hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçtiği gibi çok güzel olur

Benim doktor peşin fiyatına olur diyor. Taksit olması çok ikna edici.. Hayırlısı olsun inşallah gönlünden geçtiği gibi çok güzel olur

İnşallah canım peşin fiyatına taksit olayını anlamadım ama?Bir de dediğim gibi burdan değil de frklı sitelerden araştırma yaptım Fatih Bey hakkında bir de göğüs büyütme ameliyatı olan biriyle (bu forumdan değil) görüştüm herkes çok memnun doktordan.Sadece burdan bir arkadaş Fatih Beye gittiğini doktorun soğuk olduğunu filan yazmış şaşırmıştım o zaman doktorla yüzyüze görüşmüş değilim ben de o yüzden nasıl biridir bilmiyorum inşallah bahsettikleri gibidir eşim de çünkü o doktora amelyat olmamı istiyor ameliyat ortamı,kurumsallık,taksit gibi sebeplerden dolayı.Siz muayeneye gittiniz mi kaç cc takılacak vs söyledi mi size acaba?

Taksit olmaz dedi 5.000 yuvarlak 5.500 damla. Şöyle olursa güzel olur filan hiçbir şey söylemedi. Üst tarafı dolgun olsun istersen yuvarlak yoksa damla takarız dedi. Sen ne kadar büyük istersen farketmez dedi. Alt dokum biraz varmış üstte hiç yok. Oysaki minyonum üst kısmım oldukça ince. Fiyat uygun geldiği için yaptırmak istiyorum. Ama bana güven vermedi. Evet kendinden emin şekilde konuştu ama kafamdaki soru işaretleri çoğaldı..

Bunları Fatih Bey mi söyledi?Burdan ameliyat yaptıran birisine de rastladım yeni olmuş yani o da 6500e olmuş size neden 5000 denmiş acaba?Yoksa ben mi karıştırdım sizin aydında başka bir doktorunuz mu var :) kaç cc takılacağı knusunda bilgi aldınız mı peki?

Evet karıştı :) ben Aydın'daki doktordan bahsediyorum. Kaç cc istersen onu takarız dedi. Muayene sonucu.. Ama bende Farih Uygur'u duydum burcan sonra araştırdım instagramdan filan etkilemesi yetti. Bir de taksit yapıyo diyince kendi doktorumdan vaz mı geçsem diye düşündüm. Bana çok güven vermedi kendi doktorum ama fiyat da uygun geldi. Ne yapacağımı bilemedim. Basit bi operasyon fazla araştırmışsın dedi bana..

Basit olur mu? Yani bir de durumunuzu bilemiyorum belki sizinki farklıdır ama ben kendim için konuşayım beğenmezsem defalarca bu ameliyatı olacak kadar ne maddi ne manevi gücüm var.5000 lira uygun fiyat gibi gelebilir ama 6500le arasında çok bir fark yok açıkcası taksit oluyor sonuçta 1500 lira için güvenmediğiniz birine ameliyat olmak üzücü sonuçlar doğurabilir.Bir de kaç cc istersen yaparız demesi ilginç atıyorum siz dediniz ki 450 cc olsun dediniz takacak mıydı yani? Sonuçta o ccler birçok şey düşünülüp hesaba katılınca ortaya çıkan birşey boyu kilosu vardır da göğüs kafesi dardır yada atıyorum üst tarafı kısadır büyük göğüs olunca göğüsler acayip yukarda gözükür vs vs.. cc işine çok kafama taksam da tamamen bana bırakmasını istemem açıkcası doktorumun.. Siz bence gelin Fatih Beye Hatta belki aynı zamanlarda ameliyat oluruz kim bilir

Bende öyle defalarca ameliyat olacak bi maddiyatım yok. Pişman olmayacağım bi ameliyat olsun istiyorum. Kontrole gitmek istiyorum zaten Fatih Uygur'a. Kimbilir belki aynı zamanda oluruz dediğiniz gibi hakkımızda hayırlısı olup en güzeli olur inş. Belki benim gittiğim doktor bilgi almak için geldim dediğim için çok detaya girmedi. Netleşince her şeyi açık açık konuşacaktır bilemiyorum. Sizin tarih belli mi netleşti mi?

Ben daha hiç doktora gitmedim Sonbahar yada kış gibi gidip akabinde de amelyat olmak istiyorum eğer çok olumsuz birşey olmazsa.En azından şu yazdı,denizdi,gezmeydi,piknikti filan atlatalım istiyorum... Hem ameliyat olanların bol bol yazılarını okuyorum bilgileniyorum,mesela bandaj sarıyorlarmış ya göğse yazın o çok ter yapıyormuş terleyip de tuzlu tuzlu inmesin bir de ameliyat yerlerime Kışın ameliyat olmak o yönden güzel diyorlar bir tek sorun kıyafetler kalın olduğu için yazlıklar gibi rahat rahat giyilip çıkarılmasıymış onu da ince ve bol şeylerden giyerim hiç olmadı üstüme bir hırka filan alırım o şekilde atlatırım diye düşünüyorum.Bir de ameliyatı kimseye söylemeyeceğim annem ve eşim biliyor sadece çalışıyorum da aynı zamanda çabucak iyileşmem gerek anlayacağınız. Amin amin aminnnn iyi dilekleriniz için teşekkürler Rabbim pişman ettirmesin Yani aslında doktorunuz detaya girip sizi ikna etmesi lazımdı değişik bir kişiymiş ama tabii daha önceden hiç bu tarz muayene olmadığım için normalde doktor nasıl olmalı onu da bilmiyorum..Bu arada Fatih Bey'in muayene ücreti 50 tl acaba ameliyat öncesi yapılan tahlillerden para alınıyor mu yoksa 6500ün içinde mi? Bir de ben şey duymuştum devlet hastanesinde de yapılıyormuş bu tarz ameliyatlar ama yine en aşağı 5000 tutuyormuş iyi bilindik bir doktor olsa bildiğim tamam ama size daha önce söylediğim gibi 1500 lira için riske atmaya değmez.Burda bir arkadaş var iki hafta sonra ameliyat günü vermişler aslında iyi değil mi ameliyat için fazla gün de atmıyorlar insanın gözüne uyku girmez valla.. Sizi korkutmak gibi olmasın ama bazen ameliyattan öyle korkuyorum ki midem bulanıveryor aniden vazgeçer gibi oluyorum...Sonra kısa sürüyor ama yaptırıyım diyorum ne bileyim karmakarışığım

Eveett benim 12 Temmuz'da. Bende de kocaman bir korku var ilk ameliyatım olacak çok geriliyorum ..
Acelem olduğunu söylediğim için erken tarihe ayarlamaya çalıştık en erken bu şekilde bayram sonrası oldu
Bir an önce aradan çıksın tabi o da iyi ama narkoz vs. çok korkutuyor beni ya hissedersem diye saçma sapan tedirginlikler sardı
Bir de yazın spora gitmeyi düşünüyordum şimdi araya bu girdi, sizin de bilginiz olsun 1 buçuk ay kolları zorlayacak hareketler yapma dedi. Sadece koşuya 2 hafta sonra başlayabilirsin dedi ama ben yine de bir şey olur diye korkarım yapmam Yaz sporu çöpe gitti yani en çok üzüldüğüm şeylerden biri ama neyse artık geçer bir şekilde

Bende işte ilk kez gittim. Çok sıcak bir konuşma, detay bekledim vermedi. Belki bilerek belki değil. Bende bunyaz olursa olacak öğretmenim çünkü çocuklarla içli dışlıyım eylüle kadar toparlanırım diye düşünüyorum. Yoksa 15 tatilde olup rapor alacağım. Ama okulda kimsenin anlamaması gerekiyor dedikodu fena döner ki o zamana ödem şişkinliğim olur toparlanamam diye düşünüyorum. Yani ya bu yaz ya da seneye yaz olur. Bense hemen olsun istiyorum. Bende çok kimseye söylemedim yani. Bende öyle o kadar olumlu konuşmaların birde olumsuzları da var. Demorize etmiyo da değil kimisi pişman çıkartıyo. Ama taktım bi kere kafaya. Vazgeçmeden de bu yaz olsun istiyorum. Bu parayı da kredi çekerek olacak aslında. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim. Ayyy ne zormuşşş

selam kızlar bende fatih uygur a meme büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum, siz baya araştırmışsınız çok faydalı oldu yazdıklarınız. bende ufuk bilkay ve fatih bey arasında kalmıştım. ameliyatı koltuk altından mı yapıyor onu sordunuz mu?
kesinin olduğu yerde az da olsa hissizlik olabiliyormuş, sezeryan izinde olduğu gibi, bu arada genel anestezi oluyor değil mi?

Kızlar ben on iki gün önce Fatih hocama ameliyat oldum.Doktor aramaktan heba olduğum bi an nişanlım tuttu elimden apar topar götürdü ekole ve gerçekten kendisini çok sevdim.Tüm endişelerimi sıcak bi şekilde karşıladı ve tam olarak ne istediğimi detaylıca sordu.On gün içinde ameliyatımı oldum ve dördüncü gün tüm ağrılarım bitti poşet bile taşıyabilecek konuma geldim.Boyutundan da şu an memnunum daha küçülmesini istemiyorum çok sıkı bi derim olduğu ve sporla çok uğraştığım için bana en uygun olanını taktı buna inanıyorum :)

Evet genel anestezi ile yapılıyor işlem.Anlamıyorsun bile nasıl olduğunu.Sana en uygun olanına o karar verecektir gidip konuştuğunda :) His konusuna gelince benim 12 gün olmasına rağmen göğüs uçlarım eskisi gibi bin şükür his kaybım hiç olmadı :)

Bende fatih beye ameliyat oldum ve ćok.memnunum.6 ay oldu ve artık oturdu şişlikler ödemler falan gitti doğal ve tam istediğim boyutta.ilk fatih beyle görüşmeye gittim ve kararımı hemen verdim aklımda hiç bir soru işareti bırakmamıştı....

Hanımlar... ölçülerinizi de yazar mısınız ve kaç cc takıldı acabaa

Zor ama hep okuduğum birşey var iyi ki yptırmışım diyenler çoğunlukta tabii pişman olanlar da var ama ben sanmıyorum olumsuz bir durum olacağını.Burdan bir arkadaş resimlerini görmeme izin verdi harika olmuşlar ve hiç de estetikli yapay gibi de durmuyor gerçi fatih beyin hastası değil ama fark etmez ne bileyim ben 28 yaşımdayım yaşım daha genç şimdiden yaptırıp rahat etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…