Fatih Camisi'nde katliamı kutlaması!

sen doğa deyince, geçen MEB in yaptığı teog denemesi aklıma geldi
Eki Görüntüle 1513062 doğru cevap A olarak nitelendirilmiş yani Kuran ve doğa sevmiyorlar :/
sonra din kültürü dersi zorunlu olmasın seçmeli olsun teogta soru çıkmasın deyince, uzaydan gelmiş muamelesi görüyorum:KK53::KK53:

Ailem bu kültürden geliyor ben ne kadar ilgisiz de olsam. Hz. Aliyle ilgileri yok :)

evlaaefe
kimin için yapılsada.
şunu bana bir açıklar mısın.
ölsünler iyide bunu yapmak yanlışmı demek bu. haa resmen o demek
evet...
öldür güzel ha iyi yaptınızda bunu göze sokmak olmadı demek resmen
okadar enteresanki oky,
insanlar ennelerini,babalarını kültürlerini ,dinlerini seçemezler ,bunlara mensup olarak doğarlar,sen bu sun diye öldürülmek hiç bir dinde böyle bir şey yok,inanlar için yazıyorum,allah istemese onları yaratmazdı,herkesi müslüman ve sunni yaratırdı..kaldıki işidin içinde dünyanın heryerinden gelmiş,dinsiz,hristiyan musevi vs,her türlü insan var bunlar paralı askerlik mi diyeyim aylık 5 bin dolara katillik yapıyorlar..salaklar para kazanmak için gitmişler ama oradan kurtuluş yok,oradan ülkesine dönen yok..pisliğin içine batmışlar..para için öldürmeyi kabul eden bunu hakeder gerçi..ama yapılan bir din savaşı değil petrol savaşıdır milyon dolarlar sözkonusu..araştırmadan bilmeden yazmasınlar..

evlaaefe
kimin için yapılsada.
şunu bana bir açıklar mısın.
ölsünler iyide bunu yapmak yanlışmı demek bu. haa resmen o demek
evet...
öldür güzel ha iyi yaptınızda bunu göze sokmak olmadı demek resmen
nediysun sen nasil anliyorsunuz kimin icin yani kime yapilirsa yapilsin saygisizlik demek istiyrum neye ceviriyrsun sen ne yapmaya calisiyorsun benim yorumuma yorum yapmayi artik tamamen sizin yaptiginiz muhalefetlik
Bayiyosunuz artik gercekten okyp

Akp nin acılımları iste gorsun yeni turkıye...

Sadece UTANIYORUM !!!!!
Bu benim dinim olamaz !!!
ben bunun din adına yapıldığına inanmıyorum..
ya dini farklı yorumlayan insanların işidir yada dinimize leke surmek isteyenlerin..
bunlara insan bile denilemez. Biz insanlığımızdan utandık artık..

Din adina degil de ne? Milliyetcilik adina mi? Insanlik adina mi? Fatih camiinde Alevi katliamini kutlayanlar bunu ne adina yapiyorlar? Dini bir ibadethanede, bir musluman tapinaginda. Hem de bu ulkede Allah kitap din lafini agzindan dusurmeyen, sozumona en musluman olduklari icin oy toplayan bugun bu milletin tepesinde iktidar olan insanlar degil mi bunu yapanlar? Baslarindaki yoneticilerin bu olaya bir tepkisi, bir itirazi mi olmus? Yapan partili disipline mi sevkedilmis? Alan memnun, veren memnun, herkes ayni kafadan..Destekleyenler de bu partiyi alkislayanlar da hic konusmasin, hepiniz ayni yolda berabersiniz..."Beraber yuruduk biz bu yollarda..." sarkisinla cosan insanlarsiniz. Destekleyin durun caniliklerinizi... Buyrun bir lokum da siz yeyin, kutlayin ortak zaferinizi, hakettiniz, oylariniz yabana gitmesin.

ISID adam kesiyor, Turkiyede camilerde katliam kutlaniyor.. Bir grup muslumanmis, obur grup degilmis.. Aradaki farki biri bana anlatsin.

Bu katliamlar, ne yazikki din adina yapiliyor.
Eskiden tarihlerde din adina cok insanlar öldü evet, ama biz gelmisiz sene 2015 ve hala bunu müslümanlar yapiyorsa, müslümanliktan baska din kabul etmiyoruz demek.
Afrika`da " Boko haram " diye bir müslüman örgütü tüm Nigeria`da, seriyat gelmesi icin elinden geleni yapiyor. Batilasmaya felaket karsi ve seriyat`in olmasi icin hem hristiyanlari hemde onlara karsi gelen müslümanlari öldürüyor.
Peki bunlardami müslüman dini icin savasmiyor ?
Hic kimse dinini, yurdunu, ailesini secmiyor. Ben müslüman dogdum evet ama bir budist bir aileninde cocugu olabilirdim.
Din ne zaman güzeldir biliyormusunuz ? ICINIZDE YASARSANIZ DIN GÜZELDIR, ama zoraki ve gösteris icin yapiyorsaniz iste o zaman din din degildir.
Zorlamayla hic bir zaman bir insani dindar yapamazsiniz, o ya dine inaniyordur yada hic inanmiyordur yada kendi sectigi dinine inaniyordur.
Din, cok özeldir buna hic kimsenin karismasina hakki yoktur, annesi ve babasi bile. Herkes bu hayatta özgür oldugu gibi, din secme, uygulama veya red etmedede özgürdür. Din, Allah ve kul arasindadir, hic bir zaman 3. sahis kabul etmez.

Bundan 25 sene önce Samuel Huntington demiski :" Gelecegin savaslari islam dini üzerinden olacak."
Dogru tahmin etmis Samuel Huntington, eski disisleri bakanliginda calismis bir danisman olarak, gelecekleri cok iyi analiz etmis.

islam adına kurululan canavar örgütlerin müslümanların ortaya çıkardığını mı düşünüyorsunuz?

ne kadar fitne grubu varsa ortalığı karıştıran yahudilerin oluşumları.
sahte müslümanlarla insanları kendi saflarına çekip kendi insanlarını yok ettirmeleri.

bu ta osmanlı döneminde de olmuştur.
sizden,bizden daha çok islamı öğrenmiş sahte müslüman kılıklı ajanlar.

müslüman uyanık olacak,doğruyu,hakkı hukuku bilerek hareket edecek.

suriye birbirini yedi yuttu.
geride yıkık dökük bir ülke kaldı sadece.
kim kazandı sormak lazım?

islam adına kurululan canavar örgütlerin müslümanların ortaya çıkardığını mı düşünüyorsunuz?

ne kadar fitne grubu varsa ortalığı karıştıran yahudilerin oluşumları.
sahte müslümanlarla insanları kendi saflarına çekip kendi insanlarını yok ettirmeleri.

bu ta osmanlı döneminde de olmuştur.
sizden,bizden daha çok islamı öğrenmiş sahte müslüman kılıklı ajanlar.

müslüman uyanık olacak,doğruyu,hakkı hukuku bilerek hareket edecek.

suriye birbirini yedi yuttu.
geride yıkık dökük bir ülke kaldı sadece.
kim kazandı sormak lazım?
onların aslında sahte olduğunumu düşünüyorsunuz. yapmayın. sahte müslüman falan değiller. sadece cennete gitmek için karşı olan kim varsa kendi fikirlerine inançlarına kesiyorlar ve linç ediyorlar. onlar yahudilerle anlaşmalı ha.
ben yemem bunu ama yiyene şimdiden afiyet olsun derim

Son düzenleme:
mart ayında afgan bağnazlar tarafından parçalanarak öldürülen ferhunde azize'nin, muska yazan bir mollayı elestirdigi için mollanin iftirasina uğradığı ve bu yüzden linç edildiği ortaya çıktı. saniklardan biri "baktım herkes bi kadını dövüyor ben de kafasına taşla vurdum" diye ifade vermiş. bu cehaleti tarif edecek kelime bulamiyor artık insanlık. eleştirsen islamofobik damgası yiyorsun, sussan gönül parça pincik. bugün kafamizi hangi yöne çevirsek islam adına işlenen cinayetlerle göz göze geliyoruz

.
11164713_10200623032896354_7032036915641240271_n.jpg
11182062_10200623033576371_559746879233720870_n.jpg

buyrun bunlardamı sahte müslüman

şu resim olayı canlandırma.
ama gerçeğinin daha vahşet olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
benim merak ettiğim konu akp ye oy veren alevi varmıdır ve neden veriyordur
ben akp li büyüklerden şu olay için kınama hatta cezai yaptırım beklerdim

tam tersini düşünelim, bi cem evinde bi yerdeki sunni katliamı için kutlama yapılsın mesela, buna tepki gösterirlermiydi göstermezlermiydi, yıllarca meydanlarda alevi biliyosunuz denirmiydi denmezmiydi, yıllarca yuhalatırlarmıydı yuhalatmazlarmıydı

21 Mart 2015 günü Başkent Kabil'de bir caminin önünde Kur'an-ı Kerim'i yakan bir kadının halk tarafından linç edildiğine, sonrada öldürülüp yakıldığına ilişkin yoğun haberler yapıldı. Bu konu ile ilgili haberlere baktığımızda Türkiye’deki neredeyse tüm gazeteler, TV kanalları ve haber portalları haberi önce aynen şu başlıkta verdiler: Afganistan’da Kur’an Yakan Kadın Halk Tarafından Linç Edildi.” Dört gün boyunca bu başlık ile haber kamuoyunda kaldı.

Evet, Afganistan’da Ferhunde Azize adında bir kadın, azımsanmayacak derecede kalabalık insan topluluğu tarafından önce dövülerek ve sonra yakılarak linç edildi.

Ancak aynen yukarıdaki iki örnekte olduğu gibi burada da olayın aslı hiç de böyle değildi. Olay aynen şöyle cereyan ediyor: İlahiyat öğrencisi olan, Kur’an-ı Kerimi hıfz etmiş Ferhunde isimli bu kız, şehirde insanlara nuska yazma ve karşılığında para alma konusunda meşhur olan bir mollaya gidiyor. Bu kişi ile nuska yazması ve karşılığında para alması konusunda tartışıyor. Başka bir haber rivayetine göre ise, bu kızın hocanın nuskalarından birini yırtıp yaktığına dair bilgi var.

Olay bununla kalmıyor, Molla kıza Kur’an-ı Kerimi yaktığı ve dine küfrettiği iftirasını atarak polis çağırıyor. Polis yakılan Kur’an-ı Kerimi soruyor. Molla yakılmış nuska kâğıdının parçacıklarını gösteriyor. Ve Molla’nın kız hakkında başlattığı iftira çevrede Mollayı “sevenler” tarafından duyulunca, masum bacımız linç edilerek öldürülüyor. Hem de polisin gözü önünde.

21 Mart 2015 günü Başkent Kabil'de bir caminin önünde Kur'an-ı Kerim'i yakan bir kadının halk tarafından linç edildiğine, sonrada öldürülüp yakıldığına ilişkin yoğun haberler yapıldı. Bu konu ile ilgili haberlere baktığımızda Türkiye’deki neredeyse tüm gazeteler, TV kanalları ve haber portalları haberi önce aynen şu başlıkta verdiler: Afganistan’da Kur’an Yakan Kadın Halk Tarafından Linç Edildi.” Dört gün boyunca bu başlık ile haber kamuoyunda kaldı.

Evet, Afganistan’da Ferhunde Azize adında bir kadın, azımsanmayacak derecede kalabalık insan topluluğu tarafından önce dövülerek ve sonra yakılarak linç edildi.

Ancak aynen yukarıdaki iki örnekte olduğu gibi burada da olayın aslı hiç de böyle değildi. Olay aynen şöyle cereyan ediyor: İlahiyat öğrencisi olan, Kur’an-ı Kerimi hıfz etmiş Ferhunde isimli bu kız, şehirde insanlara nuska yazma ve karşılığında para alma konusunda meşhur olan bir mollaya gidiyor. Bu kişi ile nuska yazması ve karşılığında para alması konusunda tartışıyor. Başka bir haber rivayetine göre ise, bu kızın hocanın nuskalarından birini yırtıp yaktığına dair bilgi var.

Olay bununla kalmıyor, Molla kıza Kur’an-ı Kerimi yaktığı ve dine küfrettiği iftirasını atarak polis çağırıyor. Polis yakılan Kur’an-ı Kerimi soruyor. Molla yakılmış nuska kâğıdının parçacıklarını gösteriyor. Ve Molla’nın kız hakkında başlattığı iftira çevrede Mollayı “sevenler” tarafından duyulunca, masum bacımız linç edilerek öldürülüyor. Hem de polisin gözü önünde.
Yüzlerce Afganistanlı, 27 yaşındaki Ferhunde Muhammed'in katledilerek yollarda sürüklenip ateşe verilmesini başkent Kabil'deki Şahe Doşemsire Camii önünde protesto etti. GEnç kadının suçsuz olduğunun ispatlanamsının ardından büyüyen öfkeyle birlikte protestocular, zanlıların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Milli Birlik Partisi'nin düzenlediği yürüyüşe katılan yüzlerce kadın, yüzlerine Ferhunde maskesi takarak, "Hepimiz Ferhunde'yiz" sloganları attı. DELİLLER FERHUNDE'NİN SUÇSUZLUĞUNU KANITLADI

Afganistan İçişleri Bakanı Nurulhak Ulumi de yazılı olarak yaptığı açıklamada, polisin yaptığı araştırma sonucunda Ferhunde'nin suçsuz olduğunun ispatlandığını duyurdu. Bakan Ulumi, olayla ilgili 11 kişinin gözaltına alınmasının yanı sıra bölgedeki polis noktalarında görev yapan 13 polisin de görevlerinin askıya alındığını bildirdi.

Bunlari gorup okumak bile icimi acitiyor bu ne muslumanlik ne din ne insan hayvan bile degil bunu yapanlar.Ahhh yazik cok aci bir olum yasamis.Cok uzucu.

Şükür Müslümanım ancak gözlerim kapalı değil.müslümanların mı bunu yaptığını düşünüyosunuz asıl yapanlar dış güçler söylemlerinden bıktım!

evet kendini gerçek müslüman sanan öyle gören, islamı berbat gösteren müslümanlar yapıyor bu rezilikleri uyanın artık ya.hala yok şunlar yaptı yok bunlar yaptı müslümanlar yapmaz derdindesiniz.belki,evet bu tipler islamı öyle algılayıp zulüm etmeyi cihat sayıyorlar deseniz bu katliamlar canavarlıklar azalacak.ama nerde?

Müslüman birilerinin beni yöneltmesiyle değil,kendi aklımla ve kitabımınla Müslümanım.

birilerini önder görüp onların peşinden gidip yapılan her caniliği din adına yapıyor sanıp ölünce cennete gitmeyi umanların müslümanlıgı değil benimkisi

insanı ve canlıları yaratılışından ötürü severim benim bu dünyada nasıl yaşama hakkım varsa bir başkasınında hakkını bilerek ayrımcılık bölücülük yapmıyarak.kimsenin canını yakmayarak yaşıyorum müslümanlıgımı

bana emredilenleri yapıyorum yada yapmıyorum o benle allah arasında nasıl benle allah arasındaysa yaptığım ibadetler bir başkasınında öyledir diye yaşıyorum.bu yüzden insanlara ne inançta yada hangi ülkeden olursa olsun saygı duyuyorum.

bana hesap verecek değiller hesabı yarada verecekler,din için allah için yapıyorum diyenler bu bilinçle yaşasalar bu tarz katliamlar ve canilikler olmuyacak.heleki bu kesmeye meraklı dini kullanlara uymasa şu cahiller bunların sözlerini degilde allahın sözlerini peygamberimizin sözlerini dinleseler işte o zaman hakiki Müslümanlık olucak

bu islamı örgütlerde bu denli çogalmıyacak.

bir arkadaş İsrail oyunu onların başı altından çıkıyor demiş öyle olsa bile o çıkan örgütlere inanan cahil ve bir o kadar yobazlar varki onlara prim yaptırıyorlar ki ben buna inanmıyorum.aklı olan ve gerçek inancı olan kişiler ne örgüte ne kendini bilmez din adamlarına nede bir başka ülkenin oyununa gelmez inanmaz

allahın laneti bu örgüt ve bu denli cani olanların üstlerine olsun

X