Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya beni dengesiz bir manyak ettin he..yanımdayken kzıyorum..gıttgnde ise cok üzülüyorum.. sensız nasıl uyucam ben sımdı ya..bıktım bu gıtmelerınden artık..sagsalım gıt gel kuzucum..
ne kadar güzel bir başlık bu.... okadar anlamlı insanın içini titreten ve o kadar hüzünlü satırlar varki... itiraf edeyim KK'da en beğendiğim başlık bu oldu :) benimde söylemek istediklerim vardır belki ama kendime bile söyleyemiyorum sanırım yinede bir şey yazayım. sevgili eşim seni seviyorum ( çok nadir söylerim )
iddaa oynamaktan bıkmadınmı daha gebertecem bak bi gün:mymeka: şey aşşım sabaha simit vaaamı yaaa işten gelen sensin sabahları hadi bu sabah da sen al söz yarın ben alcam mirmirmirmir
sence herşey güzel mi olucak bana tekrar geldiğinde yada hiç birşey eskisi gibi olmayacak mı ? artık bende ne düşündüğümü bilmiyorum hatta korkduğum ne varsa bu sefer hepsini arka plana atıyorum. sadace seni beklemek istiyorum ve seni yaşamak. tekrar gitmek istiyorsan sevgilim gidebilirsin... benim sevgim senin bedenine hiç birzaman ihtiyaç duymadı ve hiç birzaman varlığına zaafımda olmadı... ben sadace seni istediğim için kendim için sevdim. ....
kayınvaldemi hiç sevmediğimi söylemek isterdim. bizi rahat bırakmasını söylerdim. daha bir çok şeyi haykırmak isterdim yaşamak isteyipte yaşayamadıklarımı engellediği için yüzüne haykırmak isterdim.
o zıkkım bilgisayarda ne var anlamıyorum ki yaa.. ama olsun aşkıııım seni çok seviyorum ve dünyaya gelsem yine seni severdim yine seninle evlenirdim bitanem..
aşkum yaa cebin çekmiyor mu anlamıyorum olan mesaj paralarıma oluyor mesaj atıyorum gitti mi gitmedi mi belli değil ya düzgün bir telefona tak ya da bir şey yap kırk yılın başı mesaj atasım geldi hadi dünkü kavga mesajıydı peki bu güzel mesaj bunu da mı almayacak telefonun!! oof ki ne of ne derdim vardı benim yaaaa ne dertli çocuksun sen böyle velet kaydirigubbakcemile3