• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

yine nete girerken bana haber verilmemeiş aaa bıktım senn bu sorumsuzluğundan.süprizzzzz.bide üstüne üsütlük bu siteye girmişsin hayırdır kuzum sengözlerimebaksanabnese affetiim bi daha olmasın seni seviorum uyusum..:utangac:

sevdiğim,hayatımın anlamı,herşeyim,seni deliler gibi özledim askerimsenağlamagamzeli yanaklarından bi öpesim varki hiç sorma:asigim:bide sarılsam sıkı sıkı boynuna,daha ne isterimki.çabuk gel artık dayanamıyorum yokluğuna:çok üzgünüm:

bebek kaydirigubbakcemile canım sıkılıyo bilgisayar oyunu getir gelirken... :icecream: bide şarjlı pil...:1rolleyes: bide bana hediye ... bide kuru incir.. git şehrin en iyi yerinden al.. tembellik yapıp otogardan alma. walla billa yemem.. seviyorum bebegimi ben :ecrin_bebek: :emir_bebek:

eger senınle birlikte olmasaydım inan şimdiye kadarr seni coktan terk etmişimmmmm..bir saniye bilee düşünmeden hemde...ve aslaaa hiçbirr erkekledee cıkmazdımm..artık bende sana yeticek kadar ben bırakmadın biliyormusunnnnnn....alttan almaktan daa işineeee olan aşkından da bıktım uçakları bile benden daha cok seviyorsunnnnnnnnn yeterrr yaaaaaaaaa......derdim ama nerde bende o yürekkkk yaaaaa ::(:(:(

Back