• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

başıma gelen en güzel şeysin.aşk bıze cok yakısıyo.az kaldı sewgılım,nişanlım,bıtanem,kıymetlım..yaza aynı ewde aynı zamanları aynı mekanları beraber yaşıcaz..iiyiki 5 sene once bana kıyma cekmişşin:)delikafadulden yoksa ben o markette senı nasıl farkederdım:teytey:

denedik olmadı demi,eski heyecan yok dmei ben senden bekliyorum az yaklaşsan bana,denedik yine olmadı ne senle ne sensiz ne olur biey yap al canımı öldür beni,böyle hergün ölmektense,sen üzüldüysen ben daha çok üzüldüm ben kaldırımda ağladığımı biliyorum senin için yaaa

sevgıili kayınvalide nedir senin bu yaşama istegin
eşin vefaat etmiş hala oturmuş torunumun torunu
gösteryarabbi diyosun eşim tek oglan bu demektir
sen hem benle yaşıcan ama ben senle yaşlanmak istemiyorum
ve biliyorum yaşadıgın müddetce bana işkence yapcan
suan sözlü taciz yaşlanınca bakıma muhtac
ne olur sanki omurunun uzamısı yerine kısalması için dua etsen...
:mymeka:fisfisfis

tek bir sözüm kalmadi, anlatacak bir hikaye bile yok, boslugun icinde ne kadar bos olunabilir onu ögreniyorum, tek birgün bile adam akilli yasanmadi, anlatacak bir ani bile yok, sacmaligin icinde ne kadar sacmaliga denk gelinebilir onu ögreniyorum, tek bir hayalim kalmadi, anlatacak bir ask yangini bile yok, gözyaslari icinde kac defa bogulabilinir onu ögreniyorum...
ve ben herseye ragmen seni seviyorum...

demek hala aynı herşey.. hala mutsuzsun ama boşanmadın.. sadece kağıt üstündeki bi evlilikle ömrünü çürütüyosun, tek başına gezip tek başına içiyosun..
60 yaşına geldiğinde pişman olmamış olmanı temenni ediyorum o zaman..

SEN BASIMA GELEN EN GÜZEL SEY EN DEGERLI SANSIMSIN
tesadüfle karsima cikan sonra yine bir tesadüfle karsilasdigim ve pesimi brakmayan sen
yilmadin usanmadin bikmadin ve sonunda beni kendine asik etdin
aslinda ben ilk görüsde carpilmisdim sana ama belli etmemisdim :)
askim bitanem canim kocam evimin diregi kizimin babasi
ilk önce beni hayat arkadasin olmaya ve daha sonra anne olmaya laik gördügün icin sana nekadar tsk etsem azdir bitanem
beni el üstünde tutan üzerime titreyen ve bana her an her halimle kadin oldugumu hissetdiren askim iyiki karsima cikmissin iyiki benden vazgecmemissin ve iyiki bize inanmissin
sen benim ilkim ve sonumsun
allahim bizi ömür boyu ayirmaz insallah ve allahim seni basimizdan eksik etmesin
sen olmasan biz yarim kaliriz yosun gözlüm
ve önce allahin sonrada senin sayende hayatimda aldigim en güzel hediyem kizim oldu

ben aski yalniz sana yakisdigi icin severim
banada yasatdigin icin kocacigim cok tsk ederim:asigim:

ayy süper olmuş canm yaa :asigim::asigim:
Allahım ayırmasn sizi

seni seviyorum biliyormusun
seni seviyorum görüyormusun
gönlümün umudusun
umudumun onurusun
günler boyu geceler boyu
senle olsam bir ömür boyu
seni istiyorum biliyorum
ben seni seviyorum
yüreğimde saklı gurbetinde
hem ömürde hem ölümde
ben seni seviyorum
sen sevsende sevmesende
gönlüme gelmesende ben seni
seviyorum :asigim:

canimsin ya cok tsk ederim inan:utangac:
bak mahcup oldum simdi iyimi:utangac:
bide kendimi özürlü bulurdum bu konuda yani ifade edemem sanirdim duygularimi ama sen begendiyine göre tskler cicima.s.

çok güzel yazmışsn bence içindekileri cnm...çok ciddiyim.asıl sen beni görsen...hiç yazamam dogru düzgün iki cümle kaydirigubbakcemile3

öhö öhö konusu açılmşken
canm aşkım benm...
sana o kadar çok alştım ki...beni sensiz hiç bırakma sevgilim...
seni çok ama çok seviyorum hayatım,ilk aşkım,ilk sevdiğim :asigim:
şimdi bile özledim seni :çok üzgünüm:
yaptığım hatalr için özür dilerim,seni hiç kırmak istemedim biliyosun...
ikimiz içinde hayırlısı ne ise o olsun aşkım benm

Back