Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

evet bak ıste bugun gene agladın ve ben gene dayanamadım sana bıtanem lutfen bu sefer verdıgın sozu tut benı uzme artık sana guvenmek ıstıyorum sen kendıne dusenı yap sonuc ne olursa olsun senın yanında olacam soz

dün gece son dakka barısmısız iyiki.. yoksa suratım 5karıs olarak annemın evıne nası gidecektım.. hemen anlardı zaten oda uzulurdu..
sen hatalısın cunku artık Evlendık vee bazı kararları tek basına veremezsın .. bende hatalıyım azarlar gibi konusmamalıydım biliyorum..
neyse.. her nekadar barısmıs olsakta sana karsı sogugum aramızda mesafe olacak bi sure oyle olması gereklı tamam mı.. sende farkettın zaten sabah farketmen daha iyi oldu..ayagını denk al..

ilişkimizin en duygusal zamanlarında,o büyük sınavın nedeniyle herşeyi erteledik. sevilmeyi,ilgiyi,buluşmayı,konuşmayı bile erteledik... ayrılmıştık hatırlarsan ve büyük bir özlemle geri döndük birbirmize.. sencede ilk haftamızın daha farklı geçmesi gerekmez miydi? tamam iş güç sınav anlıyorum seni,sabrettim,bekledim... iki gün kaldı bi gün kaldı diyerek teselli etmişken kendimi... sen şehirdışında bir gün daha kalmaya karar veriyorsun.. ne için? üstüne gelincede tersliyosun beni.. evet anladım ki seni özlemek suç,umursamak suç... o kadar kırdın ki beni... ne yapıyorsun,duyguların nasıl,kimsin.. bilmiyorum sanki... beni anlamamakta ısrarlısın.. ne yapacam ben seninle ahh :çok üzgünüm:

Sen benim en kıymetlimsin... En güzel vazgeçilmezimsin... Sen benim en kıymetlimsin... Sevmekle bitmeyenimsin... Sen benim hakikatlimsin... En derin en içimdesin... Sen benim en güzel derdimsin...
:asigim::asigim::asigim:

farz ediyorumki sen burayı okuyacaksın, burayı tamamen okuma, sadece bu mesajımı oku.
aylar geçti. tamam çok değil ama dişe dokunur zaman geçti. üç ay en az. son telefon görüşmemizden beri.
lafı çok uzatmak istemiyorum, erkekler sıkılır uzun konuşmaktan farkındayım. seni özlüyorum özlemeyi geç de ihtiyaç duyuyorum.

Sen benim en büyük şansımsın...sen olmasan ben ne yapardım canımın canı...
ıyi ki senin kızın olarak geldim dünyaya, elim kolum kalbim herşeyimsin...yine geldin güzelleşti hayat daha da...
Senin yarın kadar anne olabilsem zaten yeterince kusursuz olurum...inşallah annem...

aşkım dün ne kadar güzel bi gündü yaa
uzun zamandır böyle mutlu aşk dolu geçirmemiştik günümüzü
sanki dün depreştik birbirimize aşkımıza heyecan geldi dimi.
böyle yapmak lazım arada sana diyorumda anlamıyon bee heyecan katınca aşk depreşir aşkım
sana dün bikere daha aşık oldum
anladımki seni çok seviyorum
tamam aşkım salonu ben dizayn edicem yatakodasını sen dediğin gibi olsun
ama sarı kırmızı döşetmem yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…